Grazia Chic Days @ Serdika Center

Всеки уикенд през октомври, направи една или няколко покупки на обща стойност над 200 лв. в магазините със стикер CHIC SHOPS и можеш да получиш професионална фотосесия в стил корица на списания Grazia*. 

В три последователни уикенда през октомври, списание Grazia и Сердика Център превръщат шопинга в незабравимо fashion изживяване, на което е трудно да устоиш. Хубава музика, звезден екип от стилисти, професионални фотографи и много усмивки те очакват след всяка покупка.

Как да участваш? 

• Направи една или няколко покупки на обща стойност над 200 лв. от маркираните магазини със стикер CHIC SHOPS на Сердика Център.

• Всеки уикенд в специално създаденото GRAZIA Fashion Studio на ниво -1 между 13 и 20 ч. екип от звездни стилисти, фризьори, гримьори и фотографи ще те накарат да се почувстваш като корица на списание GRAZIA.

• За записване имат право да участват касови бележки, издадени от маркираните CHIC SHOPS магазини в Сердика Център, издадени в същия уикенд, в който се записвате за професионална фотосесия.

*Местата за професионална фотосесия са ограничени. 

Всички корици направени по време на Grazia Chic Days ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Сердика Център. От кориците, събрали най-много лайкове, жури от от стилисти и модни редактори ще излъчи три корици победител и ще бъдат отразени със специален материал в ноемврийския брой на списание Grazia. 

Очакваме те в Сердика Център, защото да си лице от корица на списание никога не е било толкова Chic & Easy!