Fashion Junkies те срещат с YouTuber-ите на България

На 18 и 19 август ела да видиш на живо любимите си влогъри, събрани на едно място в Сердика Център.ВХОД СВОБОДЕН!

А ти помниш ли как се играе ?

Събуди детето в себе си. 

"Some story" концерт с авторска музика на саксофониста Димитър Льолев

Концертът е част от цикъла "Остров на музиката", организиран от Столична Община и Дом на културата "Средец".

Urban Fest в Сердика Център

Градската култура идва в Serdika Center, а най-добрите диджеи от нощния и клубен живот на столицата идват с изненади и истории. В края на седмицата се приготви да слушаш Marten, Funk Da System, Artone, Kxcks, Silver, Rawland, Bad ‘n’ Boujee и Nikolay Danev, а сега ела да видиш специалната фотографска изложба, посветена на София. Разбери всичко на serdikacenter.bg/gem.

Детски куклен театър през юли

Всяка неделя от месеца, заповядайте на безплатен спектакъл на ниво -1, пред магазин Хиполенд

Маша и Мечока

Забавления с любимите ти герои само в Сердика Център

BEAUTY WEEK в Сердика център

Ексклузивни предложения. Подаръци и награди. Демонстрации от топ експерти

Handmade Mall Fest

Handmade Fest ще събере на едно място майстори от различни сфери на занаятчийството, които в продължение на три дни ще творят и споделят тънкостите на професията си. Вдъхни живот на глината, изживей духа на автентичните бижута, усети магията на медта, докосни се до стилното шапкарство и пресъздай светове върху стъкло.

Вземи своите ръчно рисувани кецове в Converse

На 14 април всеки посетител на магазин Converse в Сердика Център ще има възможност да закупи ръчно рисувани персонализирани кецове в рамките на третото поредно издание на „Оцвети пролетта". След предишните две успешни издания на "Оцвети пролетта" през изминалата година по повод 100-годишния юбилей на емблематичния модел Chuck Taylor, кампанията този сезон ще предложи изцяло нови модели, дело на добре познатите Антоанета Илиева - Точка и Аделина Бонева. В рисуването върху кецове Converse ще се включат и талантливите артисти Rockacoca. Всички артисти ще бъдат на място в магазина на Converse в „Сердика център" на 14 април от 11:00 до 19:00 ч.Само в този ден - 30% отстъпка на всичко.

Твоят билет до Доминикана

Отпътувай от летище Сердика Център София. Спечели пътуване през май в страната на меренгето, бачатата и перлено белите плажове.