Най-голямата градина на закрито приветства пролетта

На 14.04 в Сердика Център, традиционната инсталация, която преобразява шопинг дестинацията в зелен оазис, се настани на ниво -1 и очаква любителите на флората чак до 05 май.

ОЦВЕТИ ПРОЛЕТТА С CONVERSE

През 2017-та година Chuck Taylor, най-легендарният модел спортни обувки на Converse, става на 100 години.  За да отбележи годишнината и да отпразнува пролетта, Converse инициира кампанията "Оцвети пролетта”. Марката покани трима български визуални артисти да дадат индивидуален облик на емблематичните класическите кецове, като нарисуват нещо върху тях. На 1 април в магазина на Converse, в Сердика Център, художниците Гергана Станчева, Точка и Теодор Лозанов ще представят своя прочит на пролетта върху няколко чифта бели кецове.  Всеки клиент на Converse ще може да персонализира безплатно новите си кецове си с помощта на някой от тях.

Очаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER

Barista Workshops

В три последователни уикенда Сердика Център организира Barista Workshops специално за почитателите на хубавото кафе!

District – новият магазин за спортни и ежедневни обувки отвори врати в Serdika Center

District - новият хитов магазин за кецове, спортни и ежедневни обувкиотвори в Serdika Center.

Откриваме аптека Subra в Сердика Център

Клиентите са в основата на нашия бизнес и определят нашата стратегия! Ето защо, в аптеки Subra осигуряваме персонално внимание на всеки клиент, като прилагаме индивидуални решения в препоръката, базирани на множеството обучения от медицински специалисти и се доверяваме на иновативните продукти.

НА СЕДЯНКАТА

празници на мартеницата в Сердика център

Благотворителен пазар за мартеници

До 4 март на ниво -1 пред Reserved ще се продават мартеници в Сердика Център.

Любов, емоджита и Moët Rosé Impérial

По повод празника на влюбените, каним всички на нашия малък остров на любовта. Заповядайте в шампанско бара ни от 10-ти до 14-ти февруари, за да споделите миг нежност, докато се наслаждавате на лимитираната серия Moët Rosé Impérial.  

Benetton и Holiday Heroes с дарителска кампания “Love for Humans”

В месеца на любовта - февруари, Benetton търси добри сърца, които да дарят топлина и внимание на нуждаещите се: към ближния в нужда, към детето и възрастния човек, събуждащи желание за грижа. В тяхно име Benetton организира мащабна дарителска  кампания “Love for Humans”, като приканва да участвате като дарите своя дамска, мъжка или детска дреха Benetton & Sisley от 1 до 14 февруари в магазина на Benetton в Serdika Center. Партньор в дарителската кампания е благотворителната организация Holiday Heroes, която ще изпрати събраните дрехи към социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания.