Ексклузивен романтичен кът

Посети го, докато все още е така недостъпен.

Здрасти, пак е Силвър и искам да те светна за още едно готино кътче в София.

Ако си кореняк или живееш тук вече от по-дълго, сигурно поне веднъж си минавал с трамвая през Борова градина. Ако пък не си, това е един страшно красив и уютен столичен кът, достъпен само с трамвай – е, има и пътека, но с трамвай е друга работа, защото релсите обхождат цялата площ на градината с няколко завоя и то си става като влакче в увеселителен парк – а през пролетта и зимата е направо като приказка.

И ако това не ти стига – ето къде става интересно. Заради ремонтите по Графа в момента, всички трамвайни линии в района са временно закрити, включително и 18-ката, която единствена минава през градината.

Така че ако искаш да заведеш гаджето на романтична разходка, направо тръгвайте нагоре по Смирненски и хващайте релсите. Никой няма да ви свири, никой няма ви сгази – само вие двамата сте, и то като за снимка.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Борова градина
Съкровище от Силвър Повече от 20 години зад пулта, DJ Silver продуцира първо hip-hop и R’n’B и постепенно преминава към funk и soulful house. Като resident DJ в Yalta Club работи с имена като Roger Sanchez и Mark Knight, а предаването му „Addicted to Music“ по Radio Nova два пъти печели награда за най-добро радио шоу.
Срещни се с Желязка Тя само в началото се прави на недостъпна, но всъщност е супер. Машина на времето И пространството. И в центъра. Нарния, а пък до Serdika Center Няма да повярваш къде си се озовал. Честно.