Машина на времето

И пространството. И в центъра.

Здрасти, аз съм Мартен и ще ти издам една локация, която за мен е супер ценна.

И е ценна, защото повечето градски момчета и момичета би трябвало да я знаят, но всъщност трафикът там е минимален.

Това съкровище е точно в центъра и точно на такова място, че да го подминеш, ако специално не се загледаш.

Като тръгнеш по Дондуков от ЦУМ и вървиш към Моста Чавдар, не втората, а третата пряка отдясно ти е ул. Будапеща. Супер – просто задънена улица.

Но не точно. Ако се осмелиш да влезеш и да стигнеш до края, ще се озовеш пред едни готини спретнати стълбички, които се изкачват и стесняват, изкачват и стесняват, докато не се озовеш в Царската градина. Е, трябва да пресечеш и Московска, но буквално се озоваваш от една атмосфера в друга, а такива портали в София ще намериш малко.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Ул. Будапеща
Съкровище от Мартен Без съмнение един от най-прогресивните диджеи в страната, Marten също така продуцира, участва в музикални проекти и работи като радио и ТВ водещ. Можем спокойно да кажем, че Marten е неизменна част от музикалния и клубен живот на България.
Като в Созопол Но доооста по-близо. Гмурни се… …в градските дълбини на изкуството. Нарния, а пък до Serdika Center Няма да повярваш къде си се озовал. Честно.