L.A.

Но, много ясно, че не в Щатите.

Здрасти.

Бях ти споменавала, че е време да те водя при гъбките. Идват най-горещите месеци от годината и точно това място ще ти подари полъх, свежест и уединение за слушане на любимата ти музика в летните жеги.

Категорично ще ти бъда гайд, защото ако обичаш своята столица и от години се шляеш по централните ѝ улици и мейнстрийм паркчета, то е време да се отклониш и да отидем към софийския LA, а именно кв. Лагера. Велико място с купища истории. Там израснах, там ходих за първи път на дискотека. Там създадох най-големите си приятелства. Точно там, в градинката при гъбките.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Лагера
Съкровище от Яна Яна, Кармен, Хриси и Силвана са проект едва на една година, обаче набират такава скорост, че в момента са едно от най-горещите hip-hop и R’n’B събития в столицата.
Летен оазис Мхм, и в София има такива места. Кучешки лунапарк Да, знам, звучи като мечта. Личният ми зелен офис За да видиш, че съм пич ти го споделям и на теб