Летен оазис

Мхм, и в София има такива места.

Здравей. Аз съм Сили от Bad n Boujee.

Ела с мен и ще ти покажа моя летен оазис.

Като дете, а после като тийнейджър, там съм прекарала летните си ваканции. Когато всички отиваха на село при баба си, аз ходих при моята в Дружба. Едни от най-щурите ми години са преминали на езерото в Дружба, или както ние го наричахме – Лаго ди Дружба.

През деня се криехме от жегата под едно дърво. Под него са създадени много спомени, силни емоции, щури моменти и дори сме усетили първите си любовни трепети.

Това беше нашето място за социални сбирки още преди времето на Фейсбук и Инстаграм. Всичко се случваше в реално време, без следи от статуси и снимки.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Езерото в Дружба
Съкровище от Сили Яна, Кармен, Хриси и Силвана са проект едва на една година, обаче набират такава скорост, че в момента са едно от най-горещите hip-hop и R’n’B събития в столицата.
L.A. Но, много ясно, че не в Щатите. Кучешки лунапарк Да, знам, звучи като мечта. Личният ми зелен офис За да видиш, че съм пич ти го споделям и на теб