Кучешки лунапарк

Да, знам, звучи като мечта.

Здрасти от мен, Хриси от Bad n Boujee.

Дойде моментът да те заведа на любимото си място в София, а именно един парк между кв. Гео Милев и Редута, близо до мястото, където приятелят ми живееше, когато се запознахме.

Градинката не е нито малка, нито голяма. Слънчева е и с много приятна растителност и уютни пейки.

Това, което ме впечатли, обаче, е колко много кучета има. Наистина има много кучета. От всякакви породи, които си играят като за последно. Нещо като кучешки лунапарк е. Освен това свързвам парка с много романтични разходки, спомени, целувки и какво ли още не.

А, да, там за пръв път си счупих и телефона. Доста драматичен момент в моя живот, който ще помня. Днес този парк е едно от малкото места, на които наистина мога да си отдъхна. Понякога, дори да не се налага, си удължавам ходенето, прекосявайки го с усмивка.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Паркът Гео Милев
Съкровище от Хриси Яна, Кармен, Хриси и Силвана са проект едва на една година, обаче набират такава скорост, че в момента са едно от най-горещите hip-hop и R’n’B събития в столицата.
Летен оазис Мхм, и в София има такива места. L.A. Но, много ясно, че не в Щатите. Нарния, а пък до Serdika Center Няма да повярваш къде си се озовал. Честно.