Нарния, а пък до Serdika Center

Няма да повярваш къде си се озовал. Честно.

Здрасти. Мартен е, много ми е приятно.

Още по-приятно ми става като знам къде ще те заведа и колко ще ми благодариш след това. Моето скрито съкровище е истински скрито. Ще осъзнаеш колко пъти си минавал наблизо, без да знаеш, че е там. Затова го наричам Нарния. А то всъщност е доста близо до Serdikа Center. В текста ще намериш конкретен „адрес“, ако мога така да го нарека, защото с влизането си в Нарния, попадаш в друго измерение, където адреси не ти трябват. Какво е Нарния ли? Ами просто една градинка. Но толкова зелена, толкова пищна и така изолирана от шумния свят, докато се намира в сърцето му. Влезеш ли там, времето спира. Идеално е за бърза романтична среща или протяжен пикник. Най-много да срещнеш някой от посветените в тайната местни, който си разхожда кучето и то да ти изяде сандвича. Или мен. Хайде, ако се засечем, кажи „Здрасти“. Ако не, приятно прекарване.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Ул. Земен
Съкровище от Мартен Без съмнение един от най-прогресивните диджеи в страната, Marten също така продуцира, участва в музикални проекти и работи като радио и ТВ водещ. Можем спокойно да кажем, че Marten е неизменна част от музикалния и клубен живот на България.
Като в Созопол Но доооста по-близо. Гмурни се… …в градските дълбини на изкуството. Машина на времето И пространството. И в центъра.