Спокойствие и арт в центъра на центъра

Там съм толкова често, че сигурно и сега съм там.

Здравейте.

Аз съм Николай Данев и сега ще ви представя две от моите много любими градски местенца.

Първото е паркът на Военна академия. Изключително красиво, тихо и закътано местенце в центъра на София. В момента е 9 сутринта в неделя – идеално място за почивка и отдих.

Второто местенце, което искам да ви представя, е Арт клубът на ул. Иван Асен. Страхотно място, въпреки че е в центъра на София, също е доста закътано. Прекрасна атмосфера, страхотна кухня, изключителни лайв изпълнения вечер. Много приятни хора. Там винаги можеш да срещнеш някой много любим човек и това е едно мое много любимо място, на което обичам да ходя често.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Паркът на Военна академия
Арт клубът на ул. Иван Асен
Съкровище от Mr. Brown Sugar Mr. Brown Sugar, или казано на човешки Николай Данев, се подвизава на музикалната сцена от 1997. Преди всичко барабанист, Николай също е диджей и продуцент и покрива почти всичко от джаз до електронна музика.
Нарния, а пък до Serdika Center Няма да повярваш къде си се озовал. Честно. Като в Созопол Но доооста по-близо. Френско ми е Препоръчвам това място, ако нямаш време за пътешествия.