Като в Созопол

Но доооста по-близо.

Йо, пак съм аз – Мартен.

Ако и ти като мен обичаш просто да вървиш и да се любуваш на гледки, защото все по-малко време имаш да го правиш, значи ще си ми много благодарен за това скрито съкровище. Става дума за една китна уличка, която даже води почти до Serdika Center. И на мен ми е на път, така че винаги, когато мога да мина оттам, го правя. Без да ми омръзва. На супер централно място, а пък толкова спокойна. Най-много някоя котка да притича.

Прекосяването на ул. Хан Омуртаг по цялата ѝ дължина са моите 5 минути медитация.

А сега е особено готина, защото от едната ѝ страна е Военният парк и е зелено, прохладно и птиците пеят. А пък от другата страна има някои много приятни къщи. Абе, става ти готино и уютно в тая София.

Хайде, кажи после как беше.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Ул. Хан Омуртаг
Съкровище от Мартен Без съмнение един от най-прогресивните диджеи в страната, Marten също така продуцира, участва в музикални проекти и работи като радио и ТВ водещ. Можем спокойно да кажем, че Marten е неизменна част от музикалния и клубен живот на България.
Машина на времето И пространството. И в центъра. Нарния, а пък до Serdika Center Няма да повярваш къде си се озовал. Честно. Гмурни се… …в градските дълбини на изкуството.