Френско ми е

Препоръчвам това място,
ако нямаш време за пътешествия.

Йо, здрасти! Аз съм Artone и сега ще ти издам една тайна.

Обичам София.
Обожавам я!
Харесвам динамиката на родния си град.
Вички тези хора, места, ситуации, човече...
Не бих я заменил за нищо друго!

Но има моменти, в които ми се иска да избягам от нея, да се скрия от цялата тая лудница, която цари във големия град.

Има едно местенце, което е съвсем в центъра и все пак е останало далеч от полезрението на всички. Една малка уличка, която сякаш е от друго място, с друг заряд и със своя собствена красота! През деня, ако минеш през нея, си все едно на изложба на забравени майстори, човек! А през нощта... през нощта е моето време, в което обичам да я посещавам. Вечер тя е уютна, любезна и съвсем спокойна, дори леко романтична... точно от каквото имам нужда!

Седейки там сам или със компания, се пренасяш в атмосфера, която можеш да откриеш по уличките на стария Созопол, например. Това мое „тайно“ спасение в София е ул. Париж, точно между градинката Кристал и Александър Невски.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Ул. Париж
Съкровище от Artone Lounge и house проект със силен фокус върху deep & soulful sound. Artone – или Живко Йорданов – работи с международни и местни лейбъли и има свое собствено радио шоу на име „All I Need“.
Като в Созопол Но доооста по-близо. Нарния, а пък до Serdika Center Няма да повярваш къде си се озовал. Честно. Три за щастие Константин, Симеон и ти. Е, можеш и да си доведеш някого, де.