Второто ми вкъщи

Ако някой ден остана бездомен, няма да остана бездомен.

Здрасти.

Аз съм DJ Rawland и искам да ти разкажа за едно от любимите ми места в София. То се намира в центъра на града, а по-точно на ул. Шишман 22. Там ходя от около 18 години и това, което го прави специално, е, че независимо от времето, денят от седмицата или часа, винаги се чувствам като у дома си.

Това, което го прави специално, е, че дори да нямам уговорка, там винаги мога да видя някой познат, с когото да поговоря или да изпия питие. Дори във времето, в което живеем, и всеки контакт е на едно обаждане по телефона, обичам да ходя без да го планирам и да видя кого ще срещна. Въпреки, че има множество маси и външен бар, любимо място са ми стълбите на къщата и винаги предпочитам да седна на тях.

Когато започнах да ходя в този бар, бях просто клиент. Сега се чувствам като част от екипа, защото всяка седмица имам удоволствието да пускам музика в градината. Точно на тези стълби. Същите стълби, на които седях още преди да започна да се занимавам като DJ. Усмивките на хората и поклащането на главите им в ритъма са най-големият комплимент за мен и означават повече от много по-големи участия пред много повече хора.

Много лично изживяване.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Ул. Цар Шишман 22
Съкровище от DJ Rawland От 7-годишен колекционира музика. От 14-годишен е бийтмейкър. Rawland записва първо в домашни условия, а в днешно време миксира световноизвестни изпълнители и продуцира собствен материал. В момента е част от група DAYO и е активен член на лейбъла Sofia Beats.
Френско ми е Препоръчвам това място, ако нямаш време за пътешествия. Три за щастие Константин, Симеон и ти. Е, можеш и да си доведеш някого, де. Гмурни се… …в градските дълбини на изкуството.