Три за щастие

Константин, Симеон и ти.
Е, можеш и да си доведеш някого, де.

Здрасти!
Аз съм Artone и ще ти разкажа за едно местенце, което обожавам.

Всички обичаме да се шляем пред Народен или да губим време на някоя пейка на Кристал. Но има една градска утопия, която стои леко встрани от всичко това. Едно каре софийска площ, скрито под масивни кестени и изписано с прекрасни алеи. Има и езеро! Празно, разбира се, но пък е чудесно допълнение към цялата обстановка!

Навремето имаше и бронзови мечета на малко островче, точно в средата на езерото... но и те не успяха да преживеят прехода, ако ме разбираш. ;)

Обожавам това място, понеже там научих какво е безгрижно детство – време, в което да се катериш по дърветата и да се засилваш прав на люлките беше най-опасното, което можеш да си причиниш.

Всяко лято се криехме под дебелата сянка на кестените, играехме на „колички“ или се спускахме от най-стръмната пързалка в цяла София. Неповторими времена... но пък и сега е добро – също толкова красиво, колкото тогава.

Почти 100-годишното място се намира на ъгъла на ул. Цар Симеон и бул. Константин Величков.

Това е градинката Св. Троица! Моята градинка!

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


градинката Св. Троица
Съкровище от Artone Lounge и house проект със силен фокус върху deep & soulful sound. Artone – или Живко Йорданов – работи с международни и местни лейбъли и има свое собствено радио шоу на име „All I Need“.
Нарния, а пък до Serdika Center Няма да повярваш къде си се озовал. Честно. Гмурни се… …в градските дълбини на изкуството. Другата градска галерия Когато самият град ти е платното.