Гмурни се…

…в градските дълбини на изкуството.

Здрасти, аз съм Мартен.

Предполагам, и на теб не ти се стои чак толкова в София в тази жега. Ама си тук. Сигурно така трябва. Споко, когато наблизо няма море и празният басейн е нещо. Ха-ха. Вече се поиздадох. Отиваме на чудно място; място, което прави София много европейска. Или по-скоро потвърждава колко европейски си живеем тука. Казва се Swimming Pool, защото да, е басейн. Но вътре няма вода, а има много култура, изкуство и стремеж към още. Намира се в сърцето на града, на покрив срещу Руската църква. Там можеш да посетиш разни изложби, културни събития и дискусии в подкрепа на българското изкуство или да отидеш със сродни души да си направите един приятен, вдъхновяващ брейнсторминг в периферията на пространството. Въобще, когато градската суматоха ти изцеди силичките, не бягай от града, а потърси скритите му съкровища. Аз току-що ти подарих едно.

Хайде, пак заповядай.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Swimming pool
Съкровище от Мартен Без съмнение един от най-прогресивните диджеи в страната, Marten също така продуцира, участва в музикални проекти и работи като радио и ТВ водещ. Можем спокойно да кажем, че Marten е неизменна част от музикалния и клубен живот на България.
Нарния, а пък до Serdika Center Няма да повярваш къде си се озовал. Честно. Машина на времето И пространството. И в центъра. Като в Созопол Но доооста по-близо.