Другата градска галерия

Когато самият град ти е платното

ул. "Филип Тотьо"

Хей хей, Kxcks е и съм много щастлив, че днес ще мога да ви покажа едно от най-яките и скрити места в София.

Представи си как се прибирам след тежък работен ден, слизам от центъра в моя квартал Хаджи Димитър на ул. Острово. И вървейки между блоковете изведнъж от двете страни на улицата се показват творенията на Urban Creatures. Изрисувани цели стени на жилищни сгради, които буквално спират дъха ти.

Стигам до ул. Макгахан, взимам по една бира с приятели и сядаме в локалното паркче. Локацията е много яка, а и скрита и не много популярна. Но сега и ти знаеш за нея и можеш да ѝ се насладиш.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Ул. Филип Тотьо
Съкровище от Kxcks Зад пулта е Kxcks, но приятелите му го знаят като Венци. Активно следи стрийт културата, заради силното ѝ влияние върху музиката му. Венци не се ограничава с един стил – разнообразява с hip-hop, funk, trap и много други.
Нарния, а пък до Serdika Center Няма да повярваш къде си се озовал. Честно. Дишай За това съкровище ще ти трябват удобни обувки. Да знаеш. Личният ми зелен офис За да видиш, че съм пич ти го споделям и на теб