` Serdika

Личният ми зелен офис

За да видиш, че съм пич ти го споделям и на теб

Илинден

Хей,

Искам да те заведа на едно закътано място, в което съм намирала уединение и спасение неведнъж. То се намира в моя квартал – Илинден и много пъти от story-та са ме питали дали не съм в Лондон. Прилика определено намирам в малките вили, прилежно подредени, с дворове и градинки, от които се носи мирис на пържоли.

Пътечката зад моята вила дълго време беше моето място за среднощни разходки, срещи с приятели, медитация, учене и въобще свободно от родители място. Персоналният ми зелен офис, където можеше да си уредиш среща с мен, по време на тежка сесия.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Илинден
Съкровище от Кармен Яна, Кармен, Хриси и Силвана са проект едва на една година, обаче набират такава скорост, че в момента са едно от най-горещите hip-hop и R’n’B събития в столицата.
L.A. Но, много ясно, че не в Щатите. Срещни се с Желязка Тя само в началото се прави на недостъпна, но всъщност е супер. Кучешки лунапарк Да, знам, звучи като мечта.