Срещни се с Желязка

Тя само в началото се прави на недостъпна, но всъщност е супер.

улица "Любен Каравелов"

Здрасти, аз съм Силвър искам да те запозная с Желязка.

Не помня мен кога ме запознаха с нея, може би още съм бил в гимназията и сме щъкали наляво-надясно със съучениците.

Та при Желязка е супер спокойно. Тя е баш в центъра на любимата ни столица, така че ако ти стане лудница някой път, да знаеш къде да бягаш. А сега е особено добър момент за това, тъй като Желязка си почива на шарена сянка в една супер зелена градина. Всъщност, самата градина е и скритото съкровище, а Желязка е артистичният псевдоним на желязна статуя на момиче, което някой в миналото е построил, а някой в настоящето е забравил.

Всичко това е скрито в нещо като вътрешен двор или междублоково пространство на ул. Любен Каравелов, доста близо до Попа. Допреди аз най-безскрупулно да ти издам локацията, най-вероятно само живущите и тайно посветените са можели да се озоват в компанията на Желязка.

Но вече и ти можеш. Само пази тайна.

София е пълна със скрити съкровища, а някои от тях дори ще покажем в мола. Eла на Urban Fest от 2 до 8 юли в Serdika Center и стани едно цяло с града. Чакаме те с фотографска изложба, музика и намаления.


Ул. Любен Каравелов
Съкровище от DJ Silver Повече от 20 години зад пулта, DJ Silver продуцира първо hip-hop и R’n’B и постепенно преминава към funk и soulful house. Като resident DJ в Yalta Club работи с имена като Roger Sanchez и Mark Knight, а предаването му „Addicted to Music“ по Radio Nova два пъти печели награда за най-добро радио шоу.
Личният ми зелен офис За да видиш, че съм пич ти го споделям и на теб Ексклузивен романтичен кът Посети го, докато все още е така недостъпен. Нарния, а пък до Serdika Center Няма да повярваш къде си се озовал. Честно.