Look Book Spring 2016

Страници 96

Кои ще са главните герои в новото модно шоу на пролетта разкрива сезонният моден пътеводител на любимия търговски център в София. Горещите тенденции за дамите и господата се преплитат в новите предложения от брандовете за дрехи, бижута и аксесоари в Сердика Център, допълнени с изкушаваща козметична селекция и романтични ухания. Бъдете готови за захарната сладост на пастелните нюанси и тропическата свежест на ярките тонове, микса на флорални щампи и райета, контраста с деним и черно-бели графични принтове. Спортният стил набира преднина извън залата в комфортен микс с ежедневния гардероб, а вдъхновенията от 70-те намигат закачливо. Привидната небрежност на истинските джентълмени прозира в класическия силует и дискретни детайли, а за вечерния коктейл са запазени блясъкът на метал, пайети и искрящо бяло, допълнени от разкошни аксесоари.

И това не е всичко!

Не пропускайте да предизвикате реалността с безплатното мобилно приложение Serdika Center! За първи път модният гид на Сердика Център дава изключителната възможност да видите селектираните продукти като 3D модели или минивидеа на страниците на каталога.

Специалната GPS карта с пътеводител до всички магазини в Сердика Център ще ви посочи най-краткия маршрут до тях, а Look Book 2016 ще е на секунди разстояние със своята виртуална версия. Ще бъдете и първите информирани за горещите новини и промоции в магазините в търговския център.

Апликацията Serdika Center вече е готова за сваляне на вашия смартфон и таблет, и ви обещава страхотни изненади!