Вятър на промяната за колекцията есен-зима 2015/16: този сезон TWIN-SET Simona Barbieri

Ролята на връхните облекла в тази колекция е да добавят важен туист, особено при кожените модели, без значение дали са от естествени или изкуствени материи, това ще е основния тренд за сезона. Акцентът върху цветовете е другата важна тенденция - наситени, силни цветове и модерни принтове.
В действителност, цветовата гама изследва различни творчески територии, предлагайки безброй настроения. Като се започне от романтичния розов цвят, на който много се набляга в колекцията, до нюансите на мента, синьо и каки. По-топлите цветове се комбинират с червено и бордо. Задължителни за сезона са черно и бялото, миксирани с неутрален светлобежов цвят и карамел. Колкото повече наближава истинската зима, толкова по-различни са и цветовете, които ще ви представи бранда - наситено, тъмно жълто, което се комбинира перфектно с черно и актуални принтове. Завръща се и съблазнителният червен цвят в истинската му същност, както и сивото, милитъри зеленото, които се редуват с флорални мотиви, бяло и телесен цвят.
Този сезон поставяме акцент не само върху цветовете, но и върху принтовете. Присъствието им е доста забележително, а аутфитите изглеждат още по-предизвикателни чрез тях. Флорални мотиви са навсякъде и никога не губят романтичния си чар. Полка дот отново са тренд, а флоралните бродерии покриват пуловери и блузи с V-образно деколте, които ще може да комбинирате с кроп панталони. Актуални за тази колекция ще бъдат и етно-фолклорните мотиви, умело балансирани с цветните дрехи и аксесоари.
Сред лайтмотивите на колекцията са цветните акценти в комбинация с черно, както при пуловерите, които се миксират перфектно с широки поли и панталони с дължина до глезените. Друг важен акцент е макро цветният печат при копринените облекла. Баланс и движение при материите. Дантелата през този сезон се появява като изкусителен детайл при роклите, връхните облекла и трикотажа, или играе главна роля - изцяло дантелената блуза, която да се носи с кожени панталони или кожено палто. Малки светли нюанси осветяват тюла, който е идеален за вечери навън или дори за ежедневието в комбинация с макси жилетки.
За този студен сезон, кожата триумфално влиза в гардероба чрез неповторимия стил на бранда, който смесва женственост със силата на характера. Ретро чар има навсякъде - при топовете и "изтърканите" деним панталони. Припалтотов нюанси на сивото с контрастиращи детайли, коетощееперфектно както през деня, така и за вечерта. Връхните модели(сака и палта) никога не пренебрегват бон-тона при трендовете този сезон- много детайли пайети, миксиранисобемнииспортни кройки.
Аксесоарите винаги отговарят на изискването за стил и мултифункционалност. При чантите, емблематичната Сесил винаги присъства в актуалнитезададенсезоннюанси, но и с добавен различен акцент Елизабет пък никога не изоставя своя лайт мотив - сърцето наTwin-Set. Бери в комбинация от различни материи ще бъде любима на ултра модерно ориентираните фенове на бранда. Сърцето на марката се появява навсякъде - при металните детайли закопчалките, плъзгачите на циповете на чантите. В допълнение, акцент ще бъдат перлите и мулти-флоралните детайли. При обувките изборът е огромен - боти до глезена класически  обувки с висок ток ботуши с детайли кецове, които приличат повече на бижута, благодарение на вложките от дантела и инкрустирани камъни.