Стилът е синоним на движението и еклектиката в Деним колекция есен -зима на Twin Set!

Денимът, великият протагонист на колекцията, преоткрива себе си в различни линии и декорации, превръщайки се в мулти-аксесоарна и универсална дреха. Прокъсаните и протрити дънки и полка дот принта са типични за света на TWIN-SET; ярките детайли от перли и кристали Сваровски към практичните, но никога банални дрехи, привличат погледа като с магнит. Байкър панталоните от изкуствена кожа са задължителни за тези, които предпочитат романтика с лек нюанс на рокендрол.
Еклектика на материи, щампи и модели ще намерите и в трикотажа: облекла с полка дот се миксират с анимирани принтове и геометрични мотиви или с вечното съчетание от черно и бяло, както и с блузи с контрастиращи детайли. Изключително модерен е класическият камуфлаж, който комбинира джинсите с парка или байкър якета - един перфектен аутфит за всеки повод. В желанието си да експериментираме с различни принтове и мотиви, ние комбинираме камуфлажа / животински шарки с дигитален ефект, в нюанси на сиво и черно. Най-креативните предложения тук са свързани с полка дот и флоралните мотиви: интересен микс на листа от оригами или блестящи апликации, а блузата, изцяло обсипана с пайети е задължителна за гардероба на истинските IT момичета.
Блузите са перфектна комбинация от комфорт и елегантност - имат няколко текстури, ръкави от шифон и дантелени гърбове, украсени с бродерия или камъни с кристали - всичко необходимо за изискан бляскав стил, 24 часа в денонощието. Уверена и стилна икона, момичето TWIN-SET черпи вдъхновение от града и новите тенденции, избирайки тениски с контрастни надписи или щампи от света на социалните мрежи, които ще носи под мекия пуловер или макси жилетките; погледът й задължително също се спира и върху изкуствената кожа, която ще носи всеки ден и нощ.
Топовете с ламинирани тъкани, дантели и флорални мотиви, носят характер и женственост към аутфитите, в съчетание с деним с шипове и черни лъскави апликации или скини