Twin-Set колекция Есен - Зима 2016

Един завладяващ микс от минало и настояще, изявен чрез богата цветова палитра, стилни макро принтове и умело съчетани текстури. Плетивото е отправна точка за иноватвност и създаване на нови модели, връхни дрехи и поли с миди дължина.

Черното е едно от главните действащи лица през този сезон, винаги във вечната комбинация с бяло. В тази колекция се фокусираме върху рок излъчването: шипове, мъниста, сексапил, прозрачни материи и изобилие от аутфити за различни поводи. Прозрачна рокля с много детайли, черна жилетка и райрани панталони за една изкусителна и универсална визия.

Колорблокинг и дръзкото съчетание на цветове създават една визия, която е изключително свежа – различни тонове за по-топло усещане в студените дни. Застъпена в цялата колекция е новата комбинация от черно със златисто жълто – така получаваме един по-дързък, тъмен аутфит от плетива с мрежа, жакардови анималистични принтове и райе.

Зелени нюанси като милитъри също играя своята роля, подчертани от геометрични флорални принтове и неон, разнообразие от червени тонове и и тъмно синьо допринасят за създававането на силно визуално впечатление.

Красиви детайли и принтове, които ще накарат хората да обръщат глава след вас - модерна, елегантна, младежка и свежа женственост. Дръзки, стилизирани макро флорални щампи в черно и бяло дефинират визията, а флоралните принтове с макро орхидии са тенденция и през този сезон.

Плетивата със сигурност са звездата на колекция есен-зима – ще ги откриете с различни текстури, бродерия и принтове; роклите и полите също заемат своята важна роля, с дръзки кройки и форми, например новата пола лале и панталоните – те ще отговорят на нуждата от стил за всяка женствена форма с различни фитинги и дължини.