Колекция PINKO есен/зима 2016-2017

Музиката и звездите са две неща, които винаги са вървели ръка за ръка: проблясъците на камерата, снимки на усмихнати лица докато са на сцената или се разхождат по улиците на Ню Йорк, Лондон, Париж или Милано. Винаги в светлината на прожекторите, но никога роби на славата. Точно като жените, които избират PINKO: модерни, изтънчени, независими: те обичат промяната и обичат да се забавляват. Един ден са романтични, облечени в рокля с волани и прозрачни материи; на следващия ден носят кожени панталони, които подчертават любовта към рока. И, разбира се, знаят как да ви изненадат: тогава когато комбинират двете лица на своята индивидуалност чрез един, единствен аутфит.

Има чувство на закачливост, игра и свобода, което вдъхновява всички аутфити на PINKO за есен/зима 2016-2017. Като звезда, която изследва различните стилове и индивидуалности в музикалната история. Започваме още с началото на 70-те години, времето на Джими Хендрикс и Джанис Джоплин: блузи с жабо и чарлстон панталони, които подчертават романтичната и женствена визия на рок музиката. При връхните дрехи имаме сака с двуредни златни кантове и копчета отпред, както и комфортни палта от изкуствена кожа и косъм. При естествените материи имаме блузи в бледобежов цвят, които създават едно деликатно и спонтанно усещане за елегантност, както комбинациите им във флорален принт.

Продължаваме с друго десетилетие, друга представа за стил, музика и известност: 80-те години са тези на стрийт попа и именно те бяха най-забавните от всички.Това е времето на Мадона, вечното материално момиче, това са първите страници от историята на една нова музикална чувственост. Тук ще открием черното байкър яке, белите дантелени поли, съчетани с риза в милитъри принт; ще открием малко мъниста върху роклята с едно рамо, която пък е комбинирана с двуредно, дълго сако, което може да се превърне и в мини рокля.

Свободата, удоволствието от смесването на различни стилове и истории; умението на известните диджеи да придават на познатите мелодии нов звук и да ги правят модерни и хитови парчета, дори и грънджа при по-младото поколение тогава - всички тези неща са компилация от 90-те години. Един свят с уникален стил, където деним ризата се носи със скини панталон, ботуши и изкуствен косъм с животински принт. Това се превръща в една напълно нова визия, точно като образа на Аланис Морисет в онези години.

Днес, тези културни и музикални критерии вдъхновяват и променят вселената на хип-хоп музиката и нейните мега звезди като Nicki Minaj и Baby K. Кои носи спортен ватиран пуловер с пола, тип молив обсипана пайети или лъскави гащеризони с високи токчета или А-линия мини-рокли, комбинирани с маратонки? Жената PINKO, разбира се.