Аромати за дома от Dr. Vranjes

Релаксиращият, деликатен аромат на лавандула, тонизиращият дъх на лимон от Сицилия, острото ухание на канела: независимо от техните свойства, есенцията е душата на всяко едно от творенията на д-р Вранджес.

Всеки един аромат от Dr.Vranjes Firenze SCENTED DECOR е уникално творение, съдържащо внимателно дозирани естествени есенции, концентрирани в 10%. Натуралната есенция, за разлика от синтетичните елементи, е живият елемент, който прави всеки парфюм на д-р Вранджес уникален, свързвайки активните му съставки с практиката в ароматерапията и науката за миризмите и ароматите. Но за да се създадат дори няколко грама етерично масло, са необходими милион цветя. Цветя, които се берат едно по едно рано сутринта. Тези многобройни души са събрани заедно, за да се даде живот на една есенция, която никога не е идентична с реколтата от предходната година: всеки път крайният аромат има малко по-различен цвят. Тази променлива зависи от прекрасната, неповторима „работа“ на Майката Природа, и прави ароматите на д-р Вранджес още по-уникални и ценни. Всъщност, всеки един от тях  притежава умението да осигури на вашия дом, чиста и неповторима комбинация от парфюми.

Минимална концетрация на парфюм: 10 %

Начин на употреба:

Най-доброто разположение за максимален ефект е централната част на помещението. Така всеки, който влиза или излиза оттам, ще има възможност да улови аромата и да го „отведе“ и до другите стаи.

За постигането по-добри резултати, ароматът никога не трябва да бъде излаган на пряка слънчева светлина или позициониран близо до източници на топлина, тъй като те влияят върху изпаряването му.

Бутилка от 100 ml може да стигне за поне 3-4 седмици; бутилка от 250 ml ще може да ползвате 2-3 месеца, а бутилка от 500 ml обикновено ще ви стигне за 4-5 месеца. Времетраенето на аромата зависи от характеристиките на помещението, където е разположен той, от отоплението, от директната слънчева светлина и въздушните течения, които могат да ускорят изпаряването му.