Флорални принтове и монохромни цветове в новата колекция на TWINSET U&B

Красиви флорални принтове и монохромни цветове отличават колекция бельо на TWINSET U&B за сезон пролет-лято 2017. Тя е модерна, закачлива и женствена. Характеризира се с ярки контрасти, силна индивидуалност и неповторим стил за една бляскава и изкусителна визия.

Сините нюанси са основен акцент за новия сезон, а розовото, жълтото и зеленото, превръщат колекцията в едно игриво и цветно приключение за почитателите на италианския бранд.

Колекция бельо за пролет-лято 2017 на TWINSET U&B съпътства жената във всичките й ежедневни занимания. Със своите елегантни модели и качествени материи, тя е изключително подходяща за всяко време и събитие.

В тази колекция има голямо многообразие от модели, предназначени да отговорят на нуждите на всяка жена: комбинация от чувственост и комфорт, съблазън римувана с удобство и спортен шик.

Материите са изключително фини, изискани и меки на допир. Флоралните мотиви напомнят за осемдесетте; комбинират се с дантела и ластик в контрастно райе.

Дантелата играе главна роля за новия сезон: ще я откриете в сутиена с повдигащ ефект и стринга, както и като детайл при моделите с коприна или тези с памук. Моделите с дантела съчетават в себе блясък и чувственост с един по-остър и пикантен нюанс.

Линията спорт за новия сезон включва джогинг клинове, шорти, топове и аксесоари с модерно звучене, специални материи и разпознаваем, уникален TWINSET стил.

Вдъхновени от хип-хоп културата и градския начин на живот, спортните екипи за пролет-лято 2017 са изключително комфортни, удобни и създават неповторимо спортно-елегатно усещане. Цветовете са розово, бяло и черно, оранжево, умело комбинирани с флорални и графични мотиви.

Банските костюми на TWINSET U&B за пролет-лято 2017 създават изключително съблазнителна и елегантна визия.

Моделите са атрактивни, закачливи, бляскави и модерни. Цветовата палитра е ярка, цветна, но в същото време и залага на класическото съчетание от черно и бяло в елегантно каре.

Ретро излъчване и изкусителен чар не само при банските костюми, но и при аксесоарите, които са много разнообразни – кърпи, сламени шапки, плажни чанти, парео, еспадрили.