Deichmann представя тенденциите при обувките за Пролет/Лято 2017

Да започнем с най-важното: Модното лято 2017-та със сигурност няма да е скучно!  80-те, неоновоте цветове и блузите с надписи тип плакати изживяват своето голямо модно завръщане, широките колани, подчертаващи талията акцентират на женствеността, а спорните outdoor- детайли разчупват консервативния облик на гардероба Ви. Освен това, актуални ще бъдат и цветята, райетата, карето Виши, блестящите пайети в ежедневната мода, както и панталоните с по-къси крачоли.

 В преходния сезон сникърите и гуменките без връзки имат запазено място в шкафа за обувки. Сникърите отдавна вече се приемат не само като обувки за свободното време. Те намериха своето място и в офиса и могат да се носят по всякакви поводи. Особено модерни ще са златисто-розовите варианти.

 През лятото за удобството на Вашите крака ще се погрижат еспадрилите - многоцветни и пъстри с различни декорации. Сред летните модни акценти са и леките сандали - с масивен или клиновиден ток, с дебела подметка, съвсем равни и комфортни или пък с връзки около глезена.

 Защото обичаме обувките.

Под това мото Ви представяме най-красивите модели от актуалните тенденции...