ТОЗИ СЕЗОН AQUAMARINE ПРЕДИЗВИКВА ЖЕНСТВЕНОСТТА

Замисляли ли сте се, че ние, българските жени, имаме добрия късмет да живеем в свободна страна, в която имаме право да изберем и придобием образование, да имаме собствен автомобил, да ръководим компания, да основем собствено дружество, да се омъжим и разведем, да дадем живот и да се завърнем на работното място само година и половина след това, да изпием питие с приятелки или да щуреем до зори в летен пиано бар... Защото само на 1500 км източно от тук нещата са доста различни.

Разбира се тази свобода, която не бихме сменили за нищо на света, носи и известни негативи. Българката е работеща жена, майка, любима и домакиня. Тя приготвя закуска, полага грижи за безупречния си външен вид, шофира, води детето на училище, паркира, отива на работа, гради кариера, преследва срокове, предава проекти, преговаря с мъже, пазарува за вкъщи, взима детето от училище, шофира, приготвя вечеря, целува чело за лека нощ, доработва изостаналото от деня, планира семейната почивка и поспива малко...
В други житейски ситуации, поради някакви причини, тя дори  върви по този път съвсем сама – с вдигнатата брадичка, за да не буди съжаление, на разведена жена. И да, българската жена стои равностойно рамо до рамо до всеки  представител на силния пол. Тя е силна и способна, свикнала е да не получава често цветя, няма време да плаче и бързо сменя крушка.

 Този сезон колекцията на AQUAMARINEshoes е вдъхновена от женското начало и брандът поставя за цел пред себе си да напомни на Евите и техните партньори, че жената е нежна, крехка и носи фина душа. Тя е най-истинска и прекрасна,когато е женствена.