Спечели фотосесия с adidas Оriginals и г-жа Череша

В представителния магазин adidasKids на ниво 1 в Сердика Център можете да намерите както подходящи спортни облекла и обувки за Вашите деца, така и богат асортимент от закачливите и уникални модели от линията Originals. Първият магазин adidas Kids в България предлага продукти за деца от всички възрасти – от новородени до 14-годишни момичета и момчета.

 През месец април adidas Kids предлага още повече изненади за малчуганите и техните родители, като подарява 50 фотосесии в колаборация с фотографката г-жа Череша. При закупуване на два артикула от линията adidas Originals (обувки или текстил) от магазин adidas Kids на ниво 1 в Сердика Център, първите 50 клиенти ще получат професионална фотосесия за своето дете. Тя ще включва до 8 професионални кадъра на детето.

 Кампанията е валидна от 01.04.2017 г. до 30.04.2017 г. или до изчерпване на количествата награди. Пълните правила на кампанията можете да намерите на касата на магазина.

 Заповядайте в магазин adidas Kids в Сердика Център, за да посрещнете пролетта с нови артикулиот adidas за своето дете и запечатате емоциите му в снимки!

Подари на детето си усмивка с нови дрехи или обувки adidas Originals, а г-жа Череша ще я запечата със снимка! Бъди от първите 50, закупили 2 артикула от магазин adidas Kids през април и ще получиш професионална фотосесия за своето дете!