Coccinelle - Колекция Пролет - Лято 2017

INTERDITDEGRANDIR, порастването е забранено! Безгрижни, игриви, свежи: това са ключовите думи за чантите и меките раници, които флиртуват с блясъка на 50-те и 60-те години. Позволени са само "прекрасни" детайли. От пастелни цветове, които също така обличат емблематичната B14, бледо жълто, бебешко розово и светло синьо, до многоцветни бонбони, висулки за чанти във формата на бисквитки и бонбонена панделка на чантичката паспарту. Нейната “trиs petite taille” е възхитителна: може да се носи самостоятелно, както и като по-голяма чанта.

 

GITANE, избягай от рутината. Преследване на мултиетническото: малко рок & рол и малко пътешественически дух. Чанти за през рамо, за пътуване и тип "торба" са освободени от ограничения, привилегировани с велур, кожа, детайли тип пчелна пита и цигански бродерии. Фокусът е върху инспирираната от 70-те години чанта тип "седло", без подплата и украсена с лазерни изрезки и златни закопчалки. Всичко това променя цялостната визия благодарение на две подвижни презрамки за рамо тип "китара" : кожа за града и тъкани детайли за едно бохемско докосванe.

 

METROPOLE DU MONDE, първи ред в градския живот. Чистота, строгост, простота. Чантите са за ежедневна употреба, минималистични и самоуверени. Белият цвят преобладава, като по този начин повишава чистотата на всеки детайл. Eдинственият компромис за декорация е ритмична игра между бяло и черно, и лазерната техника за рязане с оптичен ефект на светлосянка.

 

MARINE, морето в града. Изчистен дизайн за регата на ветроходна лодка и когато копнежът за почивка се превръща в редовна част от деня. Раници, чанти тип "торба" и ученически, налични и в мини варианти, идват в наситени цветове - бяло, синьо и червено. Също така и микро принтове, инспирирани от мъжката вратовръзка - моден и без усилие.

 

NAIF SWEET ENERGY, желанието да сънуваш. Сякаш като в сън и момичешки, това е като да блезнеш в кожен магазин за бонбони: телешка кожа в макаронени цветови нюанси за задължителната чанта през рамо Clessidra, ton-sur-ton емайлова закопчалка за чантата за лаптоп Arlettis. Вкусни “flower power” принтове изскачат навскякъде, дори и върху чантата за пътуване" изисканост, цвят и добро настроение.

 

URBANENERGY, "активна дама". Информираност за тренда, функционален минимализъм. Това са кодовете на чантите през рамо, ученически и тези за пазар, които благоприятстват абсолютен комфорт и цялостна елегантност. Иновативно работно облекло: двуцветно, кожа с питонов принт, контрастни линии и детайлиране.

 

NOMADIC ENERGY, свобода. Вдъхновен от топла, страстна и позитивна муза. Завръщането на куфарчето - практическо и динамично. И чантата "торба" с регулируеми дръжки за две дължини - за ръка и за рамо. Форми, шевове и метални шипове са омекотени от гъвкавостта на велура, питонов принт и кожа с еленов принт. Бебешко розово и теракотови нюанси са взаимствани от Калифорнийските пустини. Да се чувстваш готино, да се чувстваш добре: Енергията на Coccinelleе заразна и също така изпълва шалове, бижута и малки кожени изделия за жизнерадостено докосване от сутрин до вечер.