Дни на МАRX в магазин SPORTINA!

Възползвайте се от 20% отстъпка при  покупка до 59,99лв. Възползвайте се от 30% отстъпка при покупка над 59,99лв. Възползвайте се от 40% отстъпка при покупка над 159лв. Намалението важи  за ДАМСКА колекция с марка МАRX! Отстъпки не се натрупват,различните активни промоции в търговския обект взаимно се изключват!

Новата ни брошура "Щуро лято" е вече тук и е пълна със страхотни предложения

Разгледай я и избери всичко необходимо за летния сезон  ⛱️

Роклите на CARNIVAL KIDS от Колекция Пролет – Лято 2018г.!

Задължителни за летния гардероб на всяка малка дама… Впечатляващи, официални, празнични и стилни детски рокли! Очакваме Ви в магазина - CARNIVAL KIDS!

-30% НА РОКЛИ

* Промоцията се отнася за определени артикули с търговска марка TIMEOUT от колекция Пролет-Лято 2018. *Не се комбинира с други промоции и намаления. В промоцията не участват всесезонните артикули с етикети „Excellent Price“. *Отстъпката се прави на касата от първоначалната цена

Обичате ли Candy?

Знаем, че отговорът ви е положителен и затова сме ви приготвили страхотна нова промоция. От 16 до 22 май вземете с 30% отстъпка чантите и обувките на Candy

Безкрайно лято

Независимо дали по крайбрежието или в града, емблематичните обувки на Timberland са перфектни за разходка.

Часовник Astron GPS Solar – лесен за използване и ясен за четене.

Циферблатът на всеки Astron GPS Solar е максимално разбираем.   Всички индикатори за функции се намират в един допълнителен циферблат, в който се показва броят на свързаните сателити, както и състоянието на режима по време на полет, при лятно часово време и резерва на енергия.

Новата колекция "Пролет-Лято" 2018 Paolo Botticelli

Новата колекция "Пролет-Лято" 2018 в магазин Paolo Botticelli ще Ви впечатли с разнообразие от актуални за сезона модели!

Подготви се за лятото с новата лятна колекция на Benetton, която вече е налична в магазина!

Магазин Benetton, ниво 0

ГРАБНИ – 15 % ЗА KYMCO NEW SENTO 50i ОТ MOTOPOINT

Бъди умен, избери скутер! Толкова много причини да кажеш „ДА” на KYMC

Празнувайте с нас 50 оптики!

Само от 8 до 21 май към всяка покупка на диоптрични или слънчеви очила, получавате втори чифт очила подарък от нас! Може да комбинирате слънчеви и диоптрични очила, да изберете два чифта слънчеви или два диоптрични очила за вас или за вас и ваш близък. Заплаща се по-скъпия продукт, на редовна цена. Вижте повече тук.

Празнувайте с нас 50 оптики!

Само от 8 до 21 май към всяка покупка на диоптрични или слънчеви очила, получавате втори чифт очила подарък от нас! Може да комбинирате слънчеви и диоптрични очила, да изберете два чифта слънчеви или два диоптрични очила за вас или за вас и ваш близък. Заплаща се по-скъпия продукт, на редовна цена. Вижте повече тук.

RST С - 20 % ЗА КОЛЕКЦИЯ 2017 ОТ MOTOPOINT

Когато животът е нещо повече от движение. Когато животът е приключение, когато животът е пътешествие. Избери мотоекипировка RSTот най-висок клас с – 20 % отстъпка ипълен набор от протектори, които гарантират отлична защита при различни условия.

Converse и Miley – нова колаборация между две съвременни икони. Converse X Miley вече е тук!

Ще намерите селекция от колекцията в магазин Converse, ет.1.   #converse #ConverseXMiley

АКЦИЯ

"НОВO ДВАЙСЕ'' - ВСИЧКО НОВО Е НА ДВАЙСЕ !

30% разпродажба в сезона на избрани артикули в Deichmann

СПОРТУВАЙ С ТЕРМОБЕЛЬО EVO+ С – 40 % ОТ MOTOPOINT

Фитнес, колоездене, мотоциклетизъм, планински преходи, ски спускания или спорт по твой избор. Освободи прилива на адреналин в теб с термобельо от EVO+