Technopolis

Виж карта на магазините


Местоположение: Етаж 1 обект № 157
Телефон: 02 892 79 27
Управител: Пламен Томов
Уебсайт: www.technopolis.bg

 

Приемани дебитни и кредитни карти:
Visa Mastercard American Express VISA Electron Transcard Euroline

 

Oписание:
ТЕХНОПОЛИС е верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT, създадена през 2001 г. Тук потребителите ще намерят над 25 000 уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила. За най-добрия избор в цялото многообразие от техника ще ви помогнат специално обучените продавач-консултанти на веригата. Желанието на компанията е клиентът да остане удовлетворен, както от покупката, така и от самото пазаруване.
ТЕХНОПОЛИС предлага и редица допълнителни услуги на клиентите си. Това са безплатна доставка на закупената техниката до вратата на дома на купувача, монтаж на новия уред, възможности за купуване на стоки на кредит и за плащане на избраните продукти с кредитни и дебитни карти, програма за лоялни клиенти с бонуси и отстъпки.
ТЕХНОПОЛИСе официален партньор на SONY, PHILIPS, PANASONIC, JVC, LGCANON, OLYMPUS, BOSCH, INDESIT, ARISTON, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, WHIRLPOOL, TEFAL, MOULINEX, ROWENTA, CANDY, HOOVER, BEKOGRUNDIG, TAURUS, SANG, на климатични системи HAIER и други. В ТЕХНОПОЛИС можете да намерите продукти на всички световни производители на техника.

 

 

Предлагани марки:
AEG; ARISTON; BEKO; BOSCH; CANDY; CANON; ELECTROLUX; GRUNDIG; HAIER; HOOVER; INDESIT; JVC; LG; MOULINEX; OLYMPUS; PANASONIC; PHILIPS; ROWENTA; SANG; SONY; TAURUS; TEFAL; WHIRLPOOL; ZANUSSI
© Copyright, Serdika Center