Заповядайте в Сердика Център София, Центърът с най-голямо разнообразие на търговски марки. Със своите над 210 магазина Сердика Център категорично превъзхожда по брой и разнообразие на представените марки всички останали проекти от този тип.

Онзи, който е казал, че щастие не се купува с пари, просто не е знаел къде да пазарува. Това заключение принадлежи на Бо Дерек, актриса и модел (която пазарува в Лос Анджелис само защото й е доста по-близо от „Ситняково“), но е напълно валидно за Сердика Център.

Подбрали сме както международни вериги, които стъпват за първи път на българския пазар, така и отдавна познати, утвърдени брандове. Целта ни е всеки наш гост да намери това, което търси както по отношение на вида стоки и услуги, така и по отношение на ценовия клас.

Екипът на Сердика Център работи за Вас, нашите посетители. Целта ни е да осигурим на клиентите си максимално приветлива и уютна атмосфера за пазаруване, за да го превърнем в едно емоционално преживяване.

Иначе казано, Сердика Център е вашето място за намирането на онова щастие, което според Бо Дерек може да се купи с пари.