Неделна чуднотека през януариТрадицията повелява всяка неделя от месеца да бъде посветена на най-малките.
Специално за тях, между 11:00 и 12:00 часа,Wonder Party представя различни детски спектакли. Ето и програмата за месец декември:

  • 06.01 - Снежно парти: Едночасова програма с аниматорите на Wonder Party, наситена със смях и забавления, в която децата ще научат интересни факти за снежните човеци.

  • 13.01 - Училище за магьосници "Абракадабра": Слагаме вълшебните шапки и научаваме най-страхотните магии за най-малките магьосници. Освен училището за магьосници, всички посетители ще могат да се потопят в едно необикновенно пътуване изпълнено с вълнуваща и изискана магия – Магичния свят на Ивокс Меджик. 

  • 20.01 - Сапунена фантазия: Интерактивно шоу със сапунени мехури за малки и големи. Шоуто е така подредено че всеки следващ номер  е неочаквана изненада за публиката му. С игри, състезания и номера децата се потапят в един магичен свят с милиони балони, балони с дим, с огън,  балон в балона и други.   На финала посетителите стават свидетели на един невероятен номер със сапунен мехур, а именно „Затваряне на човек в балон” 

  • 27.01 - Театрална постановка "От Кулата"Куклена комедия представяща титаничния сблъсък на модерния човек с природата. Спектакълът е изграден от четири миниатюри, като историите им не са свързани помежду си, но са обединени смислово от идеята за опазване на природата. Наивния и жизнерадостен език на кукления театър, дава възможност на публиката да се забавлява с перипетиите на героите, но в същото време ѝ помага да се замисли върху посочените проблеми.


Заповядайте, входът е свободен!