Събития

Събития

Неделна чуднотека през януари

5.01 Снежно парти - снежни човеци идват на гости при нас, за да ни забавляват с много танци, игри и усмивки. Ела в студените дни и с нас се забавлявай ти.

12.01 Снежна приказка - театрална постановка

Малката снежинка Белла е чаровна, но много непослушна и любопитна. Тя не се вслушва в съвета на майка си - Зимата и скача към земята преди останалите снежинки. Земята изглежда красива от облаците, но всъщност е много опасно място за малките снежинки, защото там дебне Старият Черен Комин и той може да ги разтопи.

19.01 Сапунени снежинки - интерактивна шоу програма

Сняг и балонени картинки в шоуто на сапунените снежинки! Деца в магична страна, тук снегът е храна! Балони цветни и снежинки летни, снежко от сапун и пяна от харпун! Ела и ти със своите мечти!

26.01 Тримата снежковци - театрална постановка 

Това е приказка за приятелството и добротата. За онзи красив порив, да направим някому добро или просто да помогнем.
Героите на нашата приказка  постоянно спорят и се карат.
При тях идва отчаяно малко кученце. То се е изгубило и е много уплашено.
Ще успеят ли сърдитите снежковци да помогнат на малкото животинче и ще открият ли един от най-ценните дарове – приятелството?
Това ще разберете, ако гледате спектакъла “Тримата снежковци”  

В момента

Sales

Sales

Пазарувай в Сердик аЦентър между 60и 26 януари и може да спечелиш шопинг за 600лв. в компанията на модните гурута Кристиян Пижов и Мария Георгиева.

Предстоящи

Serdika Center Street Workout Competition 2020

Serdika Center Street Workout Competition 2020

Готови ли сте за подновяване на състезанията?Клубът по гимнастика и стрийт фитнес „STREET WORKOUT BULGARIA” организира на 25 януари 2020г. в „СЕРДИКА ЦЕНТЪР“ третия до сега турнир по стрийт фитнес...