Неделна чуднотека през февруариТрадицията повелява всяка неделя от месеца да бъде посветена на най-малките.
Специално за тях, между 11:00 и 12:00 часа,Wonder Party представя различни детски спектакли. Ето и програмата за месец февруари:
  •  03.02 Куклена постановка - Прахоляшка

    „Прахоляшка  “   е   представление   за   големи  и  малки. История  за любопитството  в  полезни  дози,  непримиримия  дух,  заслепяващата алчност  и  (не)ограничените възможности  на  вълшебния  черен  прах  – единствената  разменна  монета  за  жителите  на  едно кралство,  съществувало преди  много,  много  години,  някъде  далече,  далече,  познаващо  само черния цвят… поне докато не се случилo Чудото.

  • 10.02 Свети Валентин - парти 

    Ангелче и Амур ще разкажат на децата историята за праника и с игри и закачки ще ги подтикнат да бъдат по-добри един с друг и да разберат, колко е важно да проявяваме любовта си един към друг

  • 17.02 Седем с един удар - куклена постановка 

    Кой е той? Някои са го забравили , други още не са се запознали с него. Този храбрец е много симпатичен именно с това, че е повярвал в своите сили.А когато човек повярва в силите си, той може да извърши чудеса – дори да стане цар.

  • 24.02  Училище за магьосници "Абракадабра" част 2 - Слагаме вълшебните шапки и научаваме най-страхотните магии за най-малките магьосници. Освен училището за магьосници, всички посетители ще могат да се потопят в едно необикновенно пътуване изпълнено с вълнуваща и изискана магия – Магичния свят на Ивокс Меджик.  


Заповядайте, входът е свободен!