Очаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER

Първите два уикенда на април списание GRAZIA и Сердика Център превръщат шопинга в неустоимо модноизживяване и те канят да надникнете зад кулисите на модния гид LOOK BOOK.

Преобрази се в корица на списание GRAZIA, залагайки на новите тенденции, ефирни материи и пъстра гама от цветове, която новите сезони и LOOK BOOK Пролет/лято2017 носят със себе си.

Отдай се на така обичаната от всички жени шопинг терапия от петък до неделя, като направиш една или няколко покупки на стойност 200 лв. в магазините със стикер “CHICSHOPS” в Сердика Център и същия уикенд ще имаш възможността да разкриеш своето най-добро аз през призмата на новите тенденции от 14:00 до 21:00 часа. В специално създаденото GRAZIAFashionStudio на ниво -1, нашият CHICTeam, съставен от звездни коафьори, гримьори, стилисти и фотографи, ще те накара да се почувстваш като корица на списание GRAZIA и ще ти подари професионална фотосесия.

Чрез онлайн игра на Facebook страницата на Сердика Център (хипертлин) ще бъдат представени всички заснети през уикенда корици. Кадрите ще бъдат качвани във вторник, след което ще имаш пет дни, за да гласуваш с like за своя фаворит. В на периода за гласуване след всяка седмица, експертно жури от стилисти и модни редактори на списаниято ще определя корицата - победител сред трите с най-много харесвания, която ще спечели интервю на страниците на GRAZIA, а нейната подгласничка ще грее като корица на електронната версия на новия LOOK BOOK. Очакваме ви в Сердика Център, за да се насладим заедно на най-горещите модни

P.S. И… защото знаем, че винаги си он-лайн за подаръци! Позирай за бърза снимка или си направи селфи пред корицата на GRAZIA, качи я във Facebook-а и/или Instagram-а си с хаштаг #ChicDays и се чекирай в Сердика Център - за шанса да спечелиш ваучер за пазаруване на стойност 200 лв.! Повече информация открий тук!