BEAUTY WEEK в Сердика център

Ако искаш да се подготвиш за бала, за лятото или просто да освежиш козметичната си селекция, Сердика Център те кани в дните между 07 и 13 май, посветени на красотата. Ексклузивно и само в Сердика Център всички beauty магазини (грим, коса, козметика, парфюмерия и био) ще предложат неустоими предложения и подаръци. В специално подготвен Beauty Book, който можеш да откриеш в мола, са събрани всички предложения на едно място, както и полезни съвети и любопитни факти. С две думи – това е истински пътеводител на красотата!

Първите две хиляди, пазарували в дните на Beauty Week от маркираните със стикер магазини, ще си тръгнат с подарък козметичен несесер. И ако си мислиш, че изненадите спират дотук, то Сердика Център ще те опровергае. За да бъде финала наистина грандиозен, на 12 и 13 май топ експерти в компанията на Ирина Денева (When you wonder what to wear), ще направят демонстрации кое, как и защо да ползваш, за да постигнеш с лекота освепителна визия. И така наистина за финал, 10 късметлии ще отнесат със себе си козметични селекции на стойност над 300 лв., само защото са пазарували в Beauty Week и то при специални условия.

Сердика Център. Beauty Week. 07 – 13 май

Официални правила

В момента

Коледа в Сердика Център

Коледа в Сердика Център

И тази година Сердика Център е твоето място за коледен шопинг, пълно с подаръци, празнично настроение и изненади за малки и големи!   

Предстоящи

Mish Mash Коледен Маркет

Mish Mash Коледен Маркет

Имаме удоволствието да ви поканим на Коледен маркет на 8-ми, 9-ти и 10-ти декември!