Най-новият BUZZ Sneaker Station отваря врати с live set на DJ Doncho

Нов Buzz Sneaker Station отваря врати с парти за най-големите си фенове! Третият магазин на веригата за кецове в София очаква почитателите на градската мода в Сердика Център (бул. „Ситняково“ 48), а официалното му откриване е в четвъртък, 13 септември.

Старт ще даде DJ Doncho, който ще пуска музика специално за доброто настроение на първите клиенти на новия BUZZ. Партито в магазина е продължение на лятната вълна на веригата, която подкрепи турнето с негово участие Hip Hop History Repeating 2018. Най-големите звезди на родния хип-хоп, сред които и Ъпсурт, Спенс и NDOE, превзеха сцените на 6 морски курорта, а в шоуто си те показаха дизайнерски кецове, персонализирани от BUZZ специално за тях.

Освен с подбрана музика, новият BUZZ ще зарадва първите си клиенти с намаления, бутикови сладки изкушения и яки снимки в специалния фото-корнер на магазина. Както и в останалите магазини на Buzz Sneaker Station в София, Варна и Бургас, и в новия клиентите ще имат избор между над 300 модела кецове и последните колекции тениски, суичъри, шапки и други спортни артикули на селекция от 8 от най-актуалните световни бранда.