Базар „Малкото е Много“: Пазарувай с кауза

Базар „Малкото е Много“ ще превърне 16 и 17 февруари в празник, посветен на пазаруването с кауза. Това е четвъртото издание на Базара на социалните предприятия, който се организира от Български център за нестопанско право, и цели да покаже как малките покупки понякога имат много голямо значение. Защото Малките подаръци, които ще направите на себе си или своите близки, ще донесат Много удовлетворение, смисъл и надежда – на вас и на организациите, чиито мисии ще подкрепите по този начин.  Освен да се сдобиете с някой от ръчно изработените продукти на Базара, ще можете да научите историята, която стои зад тях – хората, които са ги изработили, за какво ще отидат средствата от Вашата покупка. Ще можете да се включите и в творческите работилници за картички, мартеници, значки, както и да намерите още много вдъхновение, нови приятелства и надежда.

Защото смисълът на Базара е в това да разпространява надежда и вяра, че бизнесът с кауза помага и дава възможност за учене, творчество, подкрепа на хора в нужда и запазване на природното ни богатство!


На  16 февруари по време на Базара ще се проведе и официалната Церемония по награждаване на победителите в конкурса „Най-добър бизнес план на НПО“, който подкрепя развитието на предприемачеството с кауза и е част от  Програмата „Предприемачество за нестопански организации“ на БЦНП. 

Ще се видим на 16 и 17 февруари при Голямата ротонда на Базара „Малкото е Много“!

Участници в базара: Фондация „Светът на Мария“, Фондация „И аз мога“,  Българско дружество за защита на птиците, сдружение „Център за неформално образование и културна дейност Алос“Фондация "Конкордия България"Фондация “Национален алианс за работа с доброволци”/НАРД/WWF БългарияСдружение „ИДЕА“Сдружение „Паралелен свят“Карин ДомБългарска Фондация БиоразнообразиеСдружение за подкрепа на лица с умствени затруднения - гр. Варнасдружение „Закрила – Ловеч“
*******************************************************
Базарът е част от програмата „Предприемачество за нестопански организации“ на БЦНП , която се случва с подкрепата на фондация „Америка за България“и в партньорство с TELUS International Europeи УниКредит Булбанк.

Медийни партньори: Българска Национална ТелевизияBloomberg TV BulgariaКапиталOFFNewsБНР - Българско Национално РадиоDarik Radio, НПО портал, Жената днес