1 птичка пролет не прави, но 500 - да!

Май месец в Сердика посвещаваме на птиците и тяхната красотва и пъстрота.

Изградихме специално за теб 20 метрова инсталация от 500 птици във въздушното пространство на най-големия ни атриум, завършващи с истински цветни градини.

Уикендите 11, 12, 18 и 19 май между 12:00 и 16:00 часа ще сглобяваме хранилки за птици и след това ще ги изрисуваме, както на всеки му харесва. Най-хубавото е, че всичко това е в подкрепа на птиците и всяко дете, а защо не и пораснало дете, може да вземе хранилката и да я постави, където пожелае.

Сердика Център се включва в кампанията „Ние броим врабчетата“, която чрез доброволци има за цел да направи мониторинг на броя врабчета, за да бъдат установени тенденциите и предприети необходимите мерки за опазването на врабчетата и други видове птици в градовете.

На 12 май, от 12.00 часа в Сердика Център (Голямата ротонда, ниво -1) всички желаещи могат да се включат в образователната кампания и заедно със своето семейство да изработят хранилки за птици. Представителите на  Българско дружество за защите на птиците (БДЗП) ще запознават всички посетители с любопитни подробности за света на птиците, а специални награди ще очакват малки и големи. 

За да бъде още по-вълшебно,между 08 и 26 май, всеки, който последва Сердика Център в Инстаграм и се снима на инсталацията с @serdikacenter, може да спечели страхотна екскурзия за двама, с включени самолетни билети до остров Крит през юли, осигурена от партньорите ни Usit Colours.Пълните условия на играта можете да откриете тук.

Официални правила

В момента

Коледа в Сердика Център

Коледа в Сердика Център

И тази година Сердика Център е твоето място за коледен шопинг, пълно с подаръци, празнично настроение и изненади за малки и големи!   

Предстоящи

Mish Mash Коледен Маркет

Mish Mash Коледен Маркет

Имаме удоволствието да ви поканим на Коледен маркет на 8-ми, 9-ти и 10-ти декември!