Giveaway Clinique

Представяме Ви следващата революция в грижата за кожата - НОВО Clinique iD, нашата първа система за хидратация създадена специално за Вашия тип и притеснение за кожата.

Сега можете да хидратирате и работите върху притесненията едновременно, с НОВИЯ Clinique iD, който се предлага се в 15 уникални комбинации.
Clinique бе първата марка за красота, която да представи идеята за custom-fit грижа за кожата през 1968г. с култовата си 3-Step система.
С преобразяването на ежедневната грижа за кожата на съвременния потребител, Clinique вече ви дава възможността и пълния контрол да създадете перфектния хидратант за Вашият тип кожа и притеснения. Сега вече можете да персонализирате своята грижа за кожата, а не да правите компромиси. Новата ера на персонализация вече е тук. Алергенно тествана, 100% без ароматизиращи вещества. Без парабени. Без фталати. Без ароматизиращи вещества. Просто щастлива кожа.


1. Изберете хидратираща база от серията Dramatically Different Moisturizer в зависимост от типа кожа и предпочитанията за текстура:

o Dramatically Different™ Hydrating Jelly: Тази съвсем нова, лека и освежаваща като вода текстура,е подходяща за Всички типове кожа
o Dramatically Different™ Moisturizing Lotion: Една от най-обичаните формули и текстури на Clinique по света. Този копринен овлажняващ лосион е подходящ за Много Суха до Суха Комбинирана тип кожа.
o Dramatically DifferentäOil-Free Gel: Лека, гел текстура, която спомага за балансирането и освежаването на по-мазните типове кожа. Перфектен за Комбинирана към Мазна и Много Мазна кожа.

2. След това изберете Пълнителя с Активен Концентрат спрямоосновната нужда на кожата. Всеки пълнител съдържа високи нива на чисти, концентрирани активни съставки, които са насочени към специфични нужди.
o Раздразнение: успокоява и дарява комфорт. (зелен)
o Пори и неравна тесктура: изравнява текстурата, озарява. (син)
o Неравномерен тен: изравнява тена, изсветлява. (бял)
o Умора: енергизира, съживява, съзвръща блясъка. (оранжев)
o Линии и бръчки: изглажда линиите, уплътнява. (лилав)

3. Накрая, поставете вашия пълнител с концентрират в избраната от Вас база за хидратация, за да създадете вашия собствен, уникално подбран хидратант.
Начин на употреба:Два пъти дневно – сутрин и вечер. Нанесете върху чисто лице, като избягвате зоната около очите.