Събития

Събития

Към Facebook събитието

Спечели Алманаха на „Фермата“ в истински дуел

На 1 ноември, Денят на народните будители, след 5 годишно очакване, на пазара излиза „Алманаха“ на Фермата. Това е част от мисията на шоуто, а именно по един разбираем начин да се опитаме да опознаем отново нашата култура, история и въобще всичко, което ни прави българи. В „Алманаха“ са включени и запазени през вековете истории, които единствено “Фермата” предлага на българския зрител, а вече и читател.

Продуцентите и телевизионни водещи Иван и Андрей ще представят първото издание на „Алманаха“  в Сердика център от 18.00 часа в голямата ротонда. Всички фенове на формата ще могат да се срещнат с участници от всички сезони на „Фермата“, да почувстват тръпката от дуелите и да премерят сили с любимите си герои от най-позитивното предаване в българския ефир. Най-добрите участниците във всяка от 7 битки ще получат своя специален подарък – „Алманаха“, който ще могат да отнесат в дома си и да зарадват близкитесъс снимка или автограф.

Сред едни от най-интересните игри са,,Кобилица и менци“, ,,Яйце с тръба и трасе“, ,,Рязане на греда с триони“ и ,,Торбички с пясък върху буре, търкаляне на колело и стрелба с прашка“. Пригответе се, защото Иван, Андрей и звездите от “Фермата” ще ви очакват на 1 ноември в Сердика център от 18 часа за една страхотна битка.

В момента

Кино под небето

Кино под небето

Каним те и на кино под небето, понеже сме сигурни, че големият екран вече ти липсва.

Предстоящи

Очаквайте скоро
"