Събития

Събития

Към Facebook събитието

Collective отваря врати в Сердика Център!

Ела на 14 ноември и се снимай с нашата GIF инсталация, която може да ти донесе ваучер за пазаруване на стойност 500 лв. За да участваш, просто трябва дa свалиш своя GIF от нашия сайт и да го споделиш в Instagram, като отбележиш @collective_bulgaria.

А за да сме сигурни, че ще есента ще бъде твоят сезон, сме ти приготвили и още една награда – ваучер за пазаруване на стойност 1000 лв., за който можеш да играеш до 14 декември.
За да се включиш, открий и купи своите must have трендове в новия магазин Collective и попълни талон за участие на касата.

В Collective предоставяме възможност на любителите на модата да избират дрехи и обувки по последните тенденции, които да съответстват на тяхната индивидуалност, да ги карат да се чувстват уникални и да ги открояват сред тълпата.

На площ от 450 кв.м. са разположени продукти, които представят новите модни тенденции, подбрани и съчетани по уникален и стилен начин, стремящ се към алтернативен лукс. Изчистеният декор и подбраната селекция от най-новите колекции ще превърне вашият шопинг в истинско модно преживяване. Ще откриете най-известните и актуални имена в световната мода, като Hugo Boss, BOSS Casualwear, Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli Sport, Emporio Armani, EA7, Diesel, Ted Baker, Paloma Barcelo, Tommy Jeans, Gant, Calvin Klein и много други.

Логото с формата на буква «C» е изработено от диамант, не само като символ, но и като гаранция за уникалната стойност на селекцията от продукти. Името Collective заявява експлозивна сила и енергия, които произтичат от сътрудничеството на екип модни специалисти с най-успешните международни дизайнерски марки.

Магазин Collective

В момента

Очаквайте скоро
"

Предстоящи