Събития

Събития

Събития

Събития

Мобилен пункт за ваксинация в Сердика Център

Мобилният пункт за ваксинация срещу COVID-19 в Сердика Център е отворен всеки уикенд между 13:00 и 18:00 часа. Имунизацията се извършва без предварителна регистрация, като са налични ваксините на Pfizer-BioNTech, Moderna, Janssen и Astra Zeneca. Мобилният имунизационен пункт е разположен – на ниво 0 в Сердика Център, до клиентски асансьори.

С инициативата за откриване на имунизационния пункт търговския център подкрепя усилията на имунизационната кампания в град София. Лекарските екипи и ваксините са осигурени от Столичното РЗИ и Столичната община, а организацията на място се извършва от екипи на дирекция „Аварийна помощ и превенция“.

Кампанията за откриване на имунизационен център в Serdika Center е в продължение на усилията и инициативите от страна на търговските центрове в борбата с разпространението на COVID-19. В обектите се спазват строго всички установени международни стандарти за безопасност и се прилагат редица мерки за сигурност с доказана ефективност – задължително носене на маски, регулярна дезинфекция на общите части, засилена охрана, информационна кампания на място, маркировка за спазване на дистанция и много други.

В момента

Фитнес на открито с Next Level!

Фитнес на открито с Next Level!

Заповядай на фитнес на открито с Next Level- заповядайте в спортен контейнер на открития паркинг на покрива на търговски център Сердика Център (ниво +3).

Предстоящи

Очаквайте скоро
"