Събития

Събития

Събития

Събития

Към Facebook събитието

1 Юни с Оле Мале

Празникът на децата чука на вратата!

Тази година на 1 юни в Сердика Център те очакват великолепни детски работилници, благодарение на нашите приятели и съмишленици от @olemalebg.

Ще вдъхновим детското въображение, като оцветим красиви и абстрактни дървени пъзели. Играчка, която ще стимулира малчуганите да мислят за форма и цвят, да творят и да съчетават.
Подходящо за деца около и над 3 години.

Ще дадем поле за изява и на по-големите, като създадем тяхна авторска игра за памет. Карти, които подреждаш наобратно и после трябва да успееш да отвориш по двойки. Основната техника, която ще използваме, е декупаж.
Подходящо за деца около и над 10 години.

Когато става дума за @olemalebg, винаги има и кауза! През целия ден ще можеш да си купиш красиви текстилни играчки, изработени от родители на деца с увреждания. Така ще можеш да направиш подарък за празника не само на своето хлапе, но и на десетки други дечица.

Очакваме те!

Събуди детето в себе си и идвай да играем! #PlaySerdika
Купи играчка от 12:00 до 19:00 часа.
Включи се в работилница от 17:00 до 19:00 часа.
Вход свободен, местата са ограничени

В момента

GIVEAWAY: обувки MEXX от магазин Fusion

GIVEAWAY: обувки MEXX от магазин Fusion

GIVEAWAY Сподели своята любов и спечели подарък - по един чифт обувки MEXX от магазин Fusion, сезон Пролет-Лято' 23 за теб и твоята приятелка.

Предстоящи

Влез в МУЛТИВСЕЛЕНАТА

Влез в МУЛТИВСЕЛЕНАТА

Каним те на интерактивно изживяване, което ще те пренесе в различни светове, епохи и измерения. В Сердика Център между 3 и 18 юни ще създадем специална игрална зона, в която...