Събития

Събития

Събития

Събития

Ноември е All about men: Заповядайте в нашата мъжка зона за релакс!

Нашата мъжка зона за релакс те очаква през целия м. Ноември и Декември. 

Ела и играй джага, гледай Световното по футбол или просто си почини от шопинг обиколката! 

НИВО -1, СЕРДИКА ЦЕНТЪР, ВХОД СВОБОДЕН! 

Новооткритата „мъжка стая“ на територията на търговския център ще предложи редица забавни активности за мъжкия пол

Всички знаем, че шопинга в мола е една от любимите дейности на жените и една от по-малко любимите на мъжете. Щом се отнася до мъжкия пол е сигурно, че те не биха желали нищо повече от това да се забавляват в компанията на своите приятели или да почиват в комфорта на собственият си дом пред това да правят компания на половинките си по магазините. Добрата новина е, че от този месец, на мъжете които посещават Сердика Център няма да им се налага да избират между това да направят своите любими жени щастливи или да угодят на себе си и да се отдадат на своите любими дейности.

От 1 ноември, търговският център разполага със специално обособена „мъжка стая“, която предлага на мъжете разнообразие от развлекателни дейности, с които могат да  релаксират на спокойствие далеч от модната суматоха. Освен приятната атмосфера, стаята отговаря на нуждите и интересите на всеки мъж. Тя е оборудвана с луксозен телевизор и удобни дивани, с които футболните фенове ще могат да се наслаждават на Световното първенство, а най-големите ентусиасти ще могат да демонстрират уменията си на джагата. От друга страна, тези които желаят да стимулират интелекта си по увлекателен начин могат да премерят сили на табла или да отдъхнат с книга в ръка от предоставената им книжна селекция. Стаята ще работи всеки ден от 11 до 21 часа и се намира на ниво -1.

Ноември не е случаен месец за откриването на тази стая. Световното движение „Мовембър“, което се стреми да увеличи осведомеността относно здравословните проблеми засягащи мъжете, както и денят на мъжа, който се празнува на 5-ти ноември, са само част от причините, които стоят зад тази инициатива. Значителен повод е и стартът на Световното първенство по футбол на 20-ти ноември,събитие което се очаква с голям интерес от мъжете по цял свят. Телевизорът в мъжката стаята ще включва и спортния канал на Диема, който директно ще излъчва на живо мачовете от Световното първенство в Катар.

На място ще откриете и специален промокод, който дава допълнителни 200 точки на всеки новорегистрирал се в мобилното приложение с лоялна програма на Сердика Център – SPOT. Мобилната апликация дава редица преимущества и удобства на потребителите, включително – специални отстъпки от избрани магазини, възможността при сканиране на касови бележки да трупат точки, които да разменят за подаръци и актуална информация за кампании и промоции в търговския център.В момента

Коледа в Сердика Център

Коледа в Сердика Център

И тази година Сердика Център е твоето място за коледен шопинг, пълно с подаръци, празнично настроение и изненади за малки и големи!   

Предстоящи

Mish Mash Коледен Маркет

Mish Mash Коледен Маркет

Имаме удоволствието да ви поканим на Коледен маркет на 8-ми, 9-ти и 10-ти декември!