Събития
Събития

Към Facebook събитието

BEAUTY DAYS В Serdika Center

Сердика Център отново те кани на събитие! По традиция ще срещнеш едни от най-актуалните марки и трендове. Този път сме на вълна красота. Събираме на едно място специална селекция от брандове в сферата на козметиката и те каним на BEAUTY DAYS от 31 март до 2 април.
Ще се погрижим за сиянието на кожата и съвършенството на грима ти. На изложението ще можеш да се докоснеш до най-иновативните концепции за грижа, както и да разбереш какви са тенденциите.
Защото знаем, че добрият външен вид и здравата кожа са важни, както за личното самочувствие, така и за лекотата, с която общуваме с околните. Важно е да направиш осъзнат, информиран избор, когато избираш продукти за кожата и красотата.

Ето и кои марки и магазини за красота ще срещнеш: 
Asian Beauty
Bourjois
dm drogerie
Ecotools
FREYA BEAUTY
Max Factor
Mazillo
Real Techniques
Saff Beauty
Sephora
Shipka Shop
Youthiful

Не пропускай и да изпиеш чаша просеко от нашия специален Prosecco Bar powered by Imperial, както и да се снимаш в огледалната ни BEAUTY стая.

31 март - 2 април

Вход свободен

В момента

Предстоящи

Високосен GIVEAWAY

Високосен GIVEAWAY

Високосен GIVEAWAY във Facebook страницата на Сердика Център Спечели ваучер за Сердика Център! Харесай страницата на Сердика Център. Харесай конкретния пост за 29 февруари. Изпиши в коментар под поста продължение на изречението - "Бонус денят 29 февруари...