Събития
Събития

Към Facebook събитието

BEAUTY DAYS В Serdika Center

Сердика Център отново те кани на събитие! По традиция ще срещнеш едни от най-актуалните марки и трендове. Този път сме на вълна красота. Събираме на едно място специална селекция от брандове в сферата на козметиката и те каним на BEAUTY DAYS от 31 март до 2 април.
Ще се погрижим за сиянието на кожата и съвършенството на грима ти. На изложението ще можеш да се докоснеш до най-иновативните концепции за грижа, както и да разбереш какви са тенденциите.
Защото знаем, че добрият външен вид и здравата кожа са важни, както за личното самочувствие, така и за лекотата, с която общуваме с околните. Важно е да направиш осъзнат, информиран избор, когато избираш продукти за кожата и красотата.

Ето и кои марки и магазини за красота ще срещнеш: 
Asian Beauty
Bourjois
dm drogerie
Ecotools
FREYA BEAUTY
Max Factor
Mazillo
Real Techniques
Saff Beauty
Sephora
Shipka Shop
Youthiful

Не пропускай и да изпиеш чаша просеко от нашия специален Prosecco Bar powered by Imperial, както и да се снимаш в огледалната ни BEAUTY стая.

31 март - 2 април

Вход свободен

В момента

Големи игри за малки герои

Големи игри за малки герои

През месец март те очакват ДНК, Академия Роботика, постановка Сапунена фантазия и безброй работилнички.Очакваме те всяка събота и неделя, пред магазин Хиполенд от 11:00 часа!

Предстоящи

Очаквайте скоро
"