Събития
Събития

Към Facebook събитието

GARDEN DAYS  

GARDEN DAYS те очакват!

Ще откриеш уникални растителни видове, аксесоари и продукти за озеленяване на дома, балкона, двора и офиса. Ще срещнеш и много експерти, които могат да те ориентират в избора на зеленина и да ти дадат практични съвети за поддръжката на твоя личен оазис. Ето кои са нашите изложители:

Trendafilous Terrariums е ателие, в което се създават затворени екосистеми с живи тропически растения.

3D Garden STUDIO е ландшафтна компания за проектиране, изграждане и поддръжка на зелени площи. Те вярват, че грижата за природата е изкуство и именно това е тяхната движеща сила.

Airplants е първият онлайн магазин за въздушни растения в България.

New Garden е компания с богат опит в озеленяването, декорацията и аранжирането. Уникалните елементи във всеки изпълнен проект са тяхна запазена марка.

EvaClaymade е марка, създадена от Ева - тя съчетава страстта си към растенията и бижутата и започва да изработва ръчно „цъфтящи бижута“.

Cactus Online предлагат кактуси, сукуленти, студоустойчиви растения и декорации за дома и градината.

Цветна борса Pro Plants предлагат стайни, сукулентни, цъфтящи градински, луковични, листнодекоративни и плодни растения, билки и подправки, вечнозелени и листопадни храсти и дървета.

А Ботаника са приготвили множество интересни активности, с които ще те изненадат.

Играй за ново начало и дай старт на пролетта в своя дом с Garden Days!

Очакваме те!
#playserdika

 

В момента

Влез в МУЛТИВСЕЛЕНАТА

Влез в МУЛТИВСЕЛЕНАТА

Каним те на интерактивно изживяване, което ще те пренесе в различни светове, епохи и измерения. В Сердика Център между 3 и 18 юни ще създадем специална игрална зона, в която ще изследваме дълбокия космос, дълбините...

Големи Игри за Малки Герои

Големи Игри за Малки Герои

През месец юни те очакват ДНК, Академия Роботика, театър "Приключение в делфинариума" и безброй работилнички.Очакваме те всяка събота и неделя, пред магазин Хиполенд от 11:00 часа!

Предстоящи

Очаквайте скоро
"