Събития
Събития

Към Facebook събитието

Влез в МУЛТИВСЕЛЕНАТА

Каним те на интерактивно изживяване, което ще те пренесе в различни светове, епохи и измерения. В Сердика Център между 3 и 18 юни ще създадем специална игрална зона, в която ще изследваме дълбокия космос, дълбините на океана, както и ще се пренесем в различни исторически моменти. Ще можеш да се транспортираш във виртуална и добавена реалност, в роли като астронавт, плуваща костенурка, пътешественик във времето и пространството и ще научиш неусетно куп нови неща. Но това не е всичко…

Би ли се престрашил/а да ходиш по мост над дълбока пропаст? Тези и още много изживявания те очакват в МУЛТИВСЕЛЕНАТА. Изживяване за цялото семейство с много образователни, интерактивни и технологични елементи.

Научи и малко повече за осемте интерактивни инсталации:

  • Time Machine (Mixed Reality): Влез във фантастичния свят на H.G.Wells, където ще бъдеш свидетел на различни вселени със смесена реалност и реплика на оригиналната машина на времето от филма от 2002 г.
  • Step (Virtual Reality): Вървиш бавно по 5 стъпала на дървения мост. Бъди смел и скочи в дълбокия каньон, за да преодолееш страха си от височини с помощта на парашут, който ще омекоти полета ти към дъното.
  • PARTYcles (Multiperson Experience): Покани приятелите си в света на движещите се частици и използвайте целите си тела, за да рисувате заедно невероятни хореографии във въздуха.
  • Space Expedition (Educational Virtual Reality): Пренареди планетите в Слънчевата система с помощта на разпознаване на жестове и се гмурни в черна дупка, за да разкриеш цяла нова вселена.
  • Into the Wild: Виртуалната реалност на дивата природа те очаква.
  • Emotions (Face recognition and Hand-tracking): Превърни лицето си в приятелски настроено мече и използвай изражението си, за да преодолееш препятствията и да стигнеш до края на трасето.
  • Citygen (Motion sensor and Body tracking): Качи се на скейтборда и лети през градски пейзаж. Избягвай препятствията и събирай възможно най-много точки, като използваш тялото и ръцете си.
  • DeepWater (VR Educational Virtual Experience): Влез в дълбокия океан, постави се в ролята на костенурка и избягвай пластмаса и боклука, за да стигнеш безопасно до дестинацията си.


3 - 18 юни
от 12:00 до 20:00 часа
Голяма ротонда, Сердика Център
Вход свободен
#PlaySerdika

В момента

Влез в МУЛТИВСЕЛЕНАТА

Влез в МУЛТИВСЕЛЕНАТА

Каним те на интерактивно изживяване, което ще те пренесе в различни светове, епохи и измерения. В Сердика Център между 3 и 18 юни ще създадем специална игрална зона, в която ще изследваме дълбокия космос, дълбините...

Големи Игри за Малки Герои

Големи Игри за Малки Герои

През месец юни те очакват ДНК, Академия Роботика, театър "Приключение в делфинариума" и безброй работилнички.Очакваме те всяка събота и неделя, пред магазин Хиполенд от 11:00 часа!

Предстоящи

Очаквайте скоро
"