1 птичка пролет не прави, но 500 - да!

Точно толкова пъстри птици ще полетят във въздушното пространство на Сердика Център между 6 и 26 май в най-голямата за сезона цветна инсталация.

Неделна чуднотека през май

Всяка неделя от месеца, заповядайте на безплатен спектакъл на ниво -1, пред магазин Хиполенд

ТВ Бутик в Serdika Center

На 20.04.2019г. отваря врати новият  магазин на TV Boutique в Serdika Center. По повод откриването екипът TV Boutique ще посрещне своите клиенти със специални предложения.

Days of Beauty с магазин dm

Искаш да се запознаеш с някои от любимите ти бюти блогъри и да разбереш как да намериш визията, която напълно отговаря на твоята индивидуалност? Значи те очакваме на 06.04.2019 г. на ниво -1 пред dm магазина в Сердика Център, за да превърнем този пролетен ден в празник на красотата. Включи се в безплатните грим-сесии в часовете между 12:00 и 18:00ч.! #neverstopchanging

Традициите оживяват !

Майстори-занаятчии ще представят традиционни български занаяти в Сердика Център. Между 15 и 17 март, на ниво -1, всеки посетител на търговския център ще може да се запознае и да се докосне до някои от занаятите с дългогодишна история. По време на занаятчийския уикенд в търговския център ще предложи на всекиго по нещо.

Оле Мале празнува Баба Марта

Ние сме "Оле Мале", каузата, която помага на майките на деца с увреждания да работят и да живеят независимо. Каним ви да дойдете, да се запознаете с нас в продължение на цяла една

Базар „Малкото е Много“: Пазарувай с кауза

Базар „Малкото е Много“: Пазарувай с кауза От 16.02.2019 до 17.02.2019 За втора поредна година Сердика Център ще е домакин на един специален базар -  на него всичко е с добавена социална стойност,  защото е направено в името на различни и значими за всички ни каузи.  Това да е видимо на общата страница със събития – заглавието, датите и краткото описание.

Спечели почивка за четирима в Лещенска идилия

Пазарувай в Сердика Център между 11 февруари и 10 март за над 75 лв. и приказното бягстово в планината може да е твое

Въпрос на Любов - vol.2

Ела с приятел, гадже или роднина и разберете колко добре се познавате, а за финал двама от вас ще спечелят ваучери за пазаруване на стойност 400 лв.

Заповядайте на турнир по стрийт фитнес на 26.01

СПОРТЕН КЛУБ ПО ГИМНАСТИКА И СТРИЙТ ФИТНЕС „STREET WORKOUT BULGARIA” и Сердика Център организират турнир по стрийт фитнес. За втора поредна година турнирът ще се проведе на ниво -1 Голяма Ротонда. И тази година състезанието се организира от големия световен шампион Йордан Йовчев. Това е нова стъпка към разширяване на спортния календар, като по този начин става възможно използването на студените месеци за състезания. Състезанието, ще се проведе в две независими една от друга дисциплини - Фрийстаил и дисциплина по силова издръжливост.