Giveaway Clinique

Създайте своя уникален хидратант. Революционно. Clinique iD.

Време е за подаръци от Сердика център! Барби празува 60г., а Сердика Център подарява

По случай юбилея и защото за Сердика Център детския празник продължава, подаряваме красива кукла Барби. Включи се в новата ни Instagram игра и спечели.

Неделна чуднотека през юни

Всяка неделя от месеца, заповядайте на безплатен спектакъл на ниво -1, пред магазин Хиполенд

Те са любопитни! Те са емоционални! Те се сгъват!

Те са любопитни! Те са емоционални! Те се сгъват! Те са Макс, Клои, Гиджет и Снежко. Вземи вкъщи своя любим герой на 1-ви и 2-ри юни в #СердикаЦентър, ниво -1 Голяма Ротонда!    #СамиВкъщи2 са в кината от 14 юни на 2D, 3D и 4dx.

Средновековни приключения в замъка на Сердика Център!

Имало едно време едно царство, където властвали децата…  В днешно време, в царство на име Сердика Център, между 31 май и 23 юни властват децата…. Там, в старинния замък на голяямата ротонда, всяко дете над 6 години ще бъде преобразено в рицар или принцеса. Средновековните приключения в Сердика Център са безброй и всеки, който се запише на място, може да се впусне смело в тях. Кралски турнири, стрелба с дигитален лък, хвърляне на подкови и механични коне ще ни върнат в романтичния свят на Средновековието. Защото нашият замък е твоето място за игри!

BARBIE СТАВА НА 60 ГОДИНИ!

В чест на 60-годишнината на Барби, компанията производител Mattel си партнира с верига магазини за детски играчки „Комсед“ и ви кани да отпразнувате празника на детето с много игри и забавления. Присъединете се към Барби в Сердика Център, ниво -1 (пред магазин Комсед) на 31.05., 01.06. и 02.06.2019 г. (петък-неделя).

Antoanet Popova и Valerie Yordanova разкриват малките си тайни за грима!

Antoanet Popova и Valerie Yordanova разкриват малките си тайни за грима в новото видео на fashion junkies – Очаква те и страхотен give-away от Radiant Professional Make Up и The Body Shop Bulgaria!

Invoke вече е и в Serdika Center

Invoke вече дарява стил и блясък на още едно място в София! Новия обект на бранда се намира в Serdika Center на етаж 1.

1 птичка пролет не прави, но 500 - да!

Точно толкова пъстри птици ще полетят във въздушното пространство на Сердика Център между 6 и 26 май в най-голямата за сезона цветна инсталация.

ТВ Бутик в Serdika Center

На 20.04.2019г. отваря врати новият  магазин на TV Boutique в Serdika Center. По повод откриването екипът TV Boutique ще посрещне своите клиенти със специални предложения.