Сладки сънища, обвити в елегантност и стил.

Включи се в играта ни до 29.08! 

Приключения и безопасности !

Ела с детето си в Сердика Център от 5 до 25 август, за да съчетаете пазаруването в търговския център с безценни съвети за безопасно движение в града.

Шопинг с приятели, преди следващата морска дестинация

Спечели 3 ваучера от Сердика Център на стойност 50.00лв, всеки от тях!

Неделна чуднотека през юли

Всяка неделя от месеца, заповядайте на безплатен спектакъл на ниво -1, пред магазин Хиполенд

Urban Fest vol.2

Остави музиката да те отдеве до още повече намаления! Градът не спи. Той е жив, диша и има собствен ритъм.Усети го от 01 до 05.07 между 18:00 и 21:00 часа в Сердика Център с нашите After Work Parties, с които ще те потопим в клубния живот. От 05 до 07.07 звуците на града ще ти донесат не само страхотно настроение но и много ексклузивни намаления, така че се ослушвай внимателно за тях. Специалните ни музикални гости : Kxckx, Boyan, Artone, Silver, Screamo ( Marble Souls), Rawland, Nikolay Danev, Xonic и Marten Roberto ще превземат магазините и ще донесат много отстъпки, докато са там. Очакват те и много уникални награди, които можеш да спечелиш и ще направят лятото ти незабравимо.

Giveaway Clinique

Създайте своя уникален хидратант. Революционно. Clinique iD.

Време е за подаръци от Сердика център! Барби празува 60г., а Сердика Център подарява

По случай юбилея и защото за Сердика Център детския празник продължава, подаряваме красива кукла Барби. Включи се в новата ни Instagram игра и спечели.

Те са любопитни! Те са емоционални! Те се сгъват!

Те са любопитни! Те са емоционални! Те се сгъват! Те са Макс, Клои, Гиджет и Снежко. Вземи вкъщи своя любим герой на 1-ви и 2-ри юни в #СердикаЦентър, ниво -1 Голяма Ротонда!    #СамиВкъщи2 са в кината от 14 юни на 2D, 3D и 4dx.

Средновековни приключения в замъка на Сердика Център!

Имало едно време едно царство, където властвали децата…  В днешно време, в царство на име Сердика Център, между 31 май и 23 юни властват децата…. Там, в старинния замък на голяямата ротонда, всяко дете над 6 години ще бъде преобразено в рицар или принцеса. Средновековните приключения в Сердика Център са безброй и всеки, който се запише на място, може да се впусне смело в тях. Кралски турнири, стрелба с дигитален лък, хвърляне на подкови и механични коне ще ни върнат в романтичния свят на Средновековието. Защото нашият замък е твоето място за игри!

BARBIE СТАВА НА 60 ГОДИНИ!

В чест на 60-годишнината на Барби, компанията производител Mattel си партнира с верига магазини за детски играчки „Комсед“ и ви кани да отпразнувате празника на детето с много игри и забавления. Присъединете се към Барби в Сердика Център, ниво -1 (пред магазин Комсед) на 31.05., 01.06. и 02.06.2019 г. (петък-неделя).