КОЛЕДНИ УСЛУГИ

Празниците наближават.  С тях идва и неизменно съпътстващият ги хаос и стрес.  Пазаруването тогава също трябва да е празник.

Представяме ви КОЛЕДНИ УСЛУГИ за вашето първокласно пазаруване.

От 1-ви до 25-ти декември въвеждаме куп приятни решения и удобни услуги,
които ще направят пазаруването ви празник.

Лесен достъп

Лесно пристигаш, лесно си тръгваш

 • Запазване на паркомясто с SMS.

  Изпратете SMS на 1950 на цена от 2 лв./4 часа (без ДДС) и си запазете VIP място на паркинга предварително.

  Можете да запазите свое лично паркинг място в Сердика Център на ниво -2 с SMS, съдържащ регистрационния ви номер, изписан без интервали на кратък номер 1950. To ще ви чака до час след изпращане и ще е валидно за 4 часа престой. След това влиза в сила официалната тарифа за паркиране – 2 лв./час. За отказване на услуга изпратете SMS STOP на 1950 до един час след заявяването ѝ.

 • Ваучер за безплатно такси.

  Пазарувайте на стойност над 200 лв. в Сердика Център и ще получите ваучер за безплатно пътуване в рамките на София.

  Направете покупки на стойност над 200 лв. в рамките на един ден в магазините на Сердика Център и представете касовите бележки на Бюро Информация. Там ще получите ваучер за безплатно пътуване в същия ден с такси, до избрана от вас точка в гр.София. Услугата важи в делнични дни, от понеделник до петък, в периода от 5-ти до 23-ти декември.

Практичност и удобство 

Всичко за перфектното пазаруване

 • Гардероб.

  Оставете всичко от палто до чадър на съхранение при нас в гардероба на ниво -2 /до Хиполенд/.

  Всеки петък, събота и неделя между 12ч. и 20ч. можете да оставите своите покупки, палта и аксесоари безплатно на Гардероб при нас, за да бъде по-комфортно пазаруването ви.

 • Кът за опаковане на подаръци.

  Всяка покупка от Сердика Център може да бъде красиво и безплатно опакована от нас.

  Вие избирате подаръците, ние им добавяме първокласен стил като ги опаковаме безплатно и празнично в специалния ни щанд на ниво -1. Само представете своята касова бележка за покупка в Сердика Център в периода между 2-ри и 25-ти декември и се възползвайте от услугата за опаковане. Щандът ще работи за вас 2-ри , 9-ти, от 12-ти до 16-ти и от 19-ти до 23-ти декември от 14ч. до 18ч. и всяка събота и неделя от 12ч. до 20ч.

 • Коледни асистенти.

  Възползвайте се от помощта им за вашето първокласно пазаруване.

  Предлагаме помощ при всяка ваша стъпка от пазаруването. Всеки петък, събота и неделя между 12ч. и 20ч. коледните ни асистенти ще ви упътят, информират, придружат до изхода и дори ще занесат покупките ви до избрана от вас точка в Сердика Център или до автомобила ви.

 • Доставка на покупките до вкъщи и в рамките на цяла България.

  Всяка покупка от Сердика Център може да бъде изпратена безплатно до всяка точка на страната.

  Представете касовата си бележка на щанда на Speedy в периода между 2-ри и 25-ти декември и може да зарадвате вашите близки и познати без да e нужнo да стигате физически до тях. Или просто изпратете покупките си до вкъщи, за да не ги носите вие. Всеки петък от 14ч. до 18ч. и всяка събота и неделя от 12ч. до 20ч. можете да заявите куриер на щанда на ниво -1.

За цялото семейство

Пазаруването е семейно занимание

 • Семеен коледен портрет.

  Всеки уикенд може да направите вашата коледна снимка с професионален фотограф.

  Първите три уикенда на декември, както и на 23-ти и 24-ти декември от 11ч. до 18ч.

 • Срещи с Дядо Коледа.

  Дядо Коледа ще ви посреща на ниво -1, голямата ротонда с чувал, пълен с подаръци за най-малките.

  Всеки уикенд от 11ч. до 13:30 часа и от 16ч. до 17:30ч.

 • Кухнята на Йоли.

  На 10 и 11 декември ще зарадваме най-малките посетители с вълшебни готварски преживявания с Йоли.

  Уикендът 10-ти и 11-ти декември, от 14ч. до 18ч. в детския кът на ниво -1, известният кулинар Йоли ще ни въведе в серия интересни занимания, включващи празнични солени и сладки лакомства, идеи как да направим венец и домашна декорация от пуканки и много други.

 • Сладка работилница Cakey Bakey.

  Изпечете коледни сладки заедно с майсторите в бранша.

  В двата уикенда преди Коледа специалистите от Cakey Bakey ще въведат най-малките в тънкостите на печенето и приготвянето на коледни сладки чрез занимателен уъркшоп. Заповядайте с децата си на 17-ти и 18-ти декември (старт на групите – от 11ч.,13ч.,15ч. и 17ч.) и на 24-ти декември от 10:30 или 12:30 ч. на ниво -1.

 • Студио за рисуване Монтесори.

  Много настроение, рисуване на лица и забавни творчески занимания за най-малките.

  През първия уикенд на декември от 13ч. до 17ч. в детския кът на ниво -1, екипът на Монтесори Образователен Център Little Friends е подготвил изключително интересни работилници и срещи за най-малките си приятели. Ще се творят и създават неща с много любов, а и ще откриваме Коледния дух, четейки заедно приказни истории.

 • Детска работилница Коледно чудо.

  Интересни занимания на коледна тематика по рязане, апликиране, рисуване и лепене.

  В три дни от седмицата, малките ще изработват куп неща за предстоящите празници. В коледната работилница можете да участвате в следните дни: на 7-ми, 14-ти и 21-ви декември от 15ч. до 17ч. и на 8-ми, 9-ти, 15-ти, 16-ти, 22-ри и 23-ти декември от 13ч. до 17ч. на ниво -1. Ще се изработват коледни венци, играчки, картички, свещници и много други.

 • Кът за тъкане на коледни изненади.

  Собственоръчно изтъкаване на коледна украса от прежда.

  Всички малчугани между 5 и 10 години са добре дошли всеки понеделник и вторник през декември, за автентичен уъркшоп с класически хоризонтален стан, развиващ умения и създаващ настроение. Заповядайте в следните дни: на 5-ти, 6-ти, 12-ти, 13-ти, 19-ти и 20-ти декември от 13ч. до 17ч. и на 7-ми, 14-ти и 21-ви декември от 13ч. до 15ч. на ниво -1.

 • Canon Creative Park.

  Място за най-сръчните, изпълнен с много сгъване, сглобяване и изобретателност.

  Три уикенда през декември ще се майсторят най-различни макети и ще се даде свобода на въображението с творческите решения от хартия на Canon. Елате на ниво -1 през първия и втория уикенд на декември от 10ч. до 13ч., на 24-ти декември от 14ч. до 17ч. и на 25-ти декември от 12.30ч. до 15.30ч.

 • Детски куклен театър.

  Неделно забавление със „Снежен сън“ и „Коледно приключение“ за любопитните деца.

  На 4-ти и 25-ти декември можете да се забавлявате с нашия куклен театър за деца. Начало на представленията – 11ч.