Tom Tailor есен-зима 2019

Хамбург/Берлин април 2019. Новата есенно-зимна колекция на Tom Tailor ви отнася на пътешествие в миналото. Класическият дизайн и висококачествените материали, от вълна до деним, определят характера на колекциите, в които панталоните във всички стилове са ключов елемент. Студеният сезон може да бъде модерен, но и стилен и изискан. Елементите от  активния начин на живот са стилни акценти, които могат да стоплят и най-ледените дни.

Дамската колекция на Tom Tailor носи вдъхновение от 80-те и градския начин на живот. Есента започва с мек, женствен вид, подвижни силуети и красиви детайли. Романтични цветя и карирани принтове в нови цветови комбинации осигуряват акцентите в макси роклите от шифон. Наборите на талията осигуряват изключително приятен за окото силует. Игриви панделки и дантелени елементи на яките допълват общата визия. Нежни нюанси от виолетово до тъмно синьо напомнят за зимното небе по залез, в комбинация с топлите тонове от приглушено розово и бургундско червено до свежо тревно зелено.

Мъжката колекция на Tom Tailor започва с пътешествие до старите бръснарници на Ню Йорк от 60те и 70те. Груба кожа и плътен деним са символите на автентичността и типичния американски лайфстайл. Тесни джинси в тъмно индиго или черно акцентират върху класическия деним. Дънкови якета в сиви или сини нюанси са идеалния партньор за комфортния лежерен стил.