Промоции

Промоции

Пазарувай за 250лв или повече от Ti Sento в SiLVER COURT и получи подарък- лимитирано плажно парео

До 30 юни при всяка покупка на бижута Ti Sento Milano на редовна цена на стойност над 250 лв. в магазин SiLVER COURT получавате подарък лимитирано плажно парео!


Още промоции